خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر کشور وارد سیستان و بلوچستان شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 اسفند 1401 - 22:33
چابهار- وزیر کشور عصر دوشنبه برای شرکت در جشنواره طلایه داران سواحل مکران و پیگیری طرح‌های توسعه این منطقه وارد سیستان و بلوچستان شد.
مكران،وحيدي،سواحل

به گزارش خبرنگار مهر، احمد وحیدی، وزیر کشور عصر امروز دوشنبه، برای شرکت در جشنواره طلایه داران سواحل مکران و پیگیری طرح‌های توسعه سواحل مکران از طریق فرودگاه بین‌المللی کنارک وارد سیستان و بلوچستان شد.
احمد وحیدی در بدو ورود به سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: برای بررسی میزان پیشرفت برخی از پروژه‌ها و کارهای در دست اجرا به این استان سفر کرده‌ام.
وی افزود: در ادامه این سفر از مرز ریمدان بازدید خواهیم کرد، همچنین به میرجاوه، زابل و ایرانشهر نیز رفته و پیگیر روند اجرا پروژه‌ها می‌شوم.