خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده سابق ارتش صهیونیستی: بزرگترین خطر امروز برای اسرائیل از خاک سوریه است- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 01 اسفند 1401 - 20:44
یکی از فرماندهان سابق ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد، سوریه به بزرگترین خطر بالقوه علیه رژیم اسرائیل تبدیل شده است.
صهيونيست،ژنرال،اسرائيل،روسي،تنش،مسكو،صهيونيستي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، ژنرال آیا بن رؤوین، جانشین سابق فرمانده منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد، لهجه روس‌ها نسبت به حملات اسرائیل در دمشق شدیدتر از گذشته شده است و تل‌آویو به دنبال عدم بروز تنش با مسکو و عواقب وخیمی بر تمام منطقه باشد، باید از ادامه این رویکرد خود اجتناب کند.
روزنامه عبری زبان معاریو به نقل از این ژنرال صهیونیست هم افزود: روس‌ها در گذشته اعلام می‌کردند که مشکل اسرائیل در قبال سوریه را درک می‌کنند و فقط از ما می‌خواستند تا در این حملات به نظامیان روسی آسیبی نرسد.
به گفته ژنرال صهیونیست وی شخصا این خواسته را در سفری که به عنوان یکی از اعضای کمیته امور خارجی و امنیت (کنست) از زبان روس‌ها شنیده و طرف روسی به هیئت (صهیونیست) این مسئله را بارها و بارها گوشزد کرده است اما اکنون گفتمان متفاوتی را از آنها می‌شنویم.
او ضمن تاکید بر لزوم توجه به نگاه جدید روس‌ها نسبت به اقدامات اسرائیل به مسئولین رژیم صهیونیستی توصیه کرد راهکارهای دیگری را برای ادامه تجاوزات و نقض حریم هوایی سوریه بیاندیشند، تا ضمن حفظ استمرار این اقدامات از ایجاد تنش با مسکو هم امتناع شود.
انتهای پیام/*