خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعامل مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با مدیران عامل بانک های تجارت و ملت- اخبار سازمان ها و شرکت ها - اخبار بازار تسنیم

تسنیم | بازار | دوشنبه، 01 اسفند 1401 - 17:13
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در نشست با مدیران عامل بانک های تجارت و ملت اعطای تسهیلات ویژه بانکی برای اتمام پروژه های توسعه ای و مواد اولیه را خواستار شد.
بانك،ذوب،آهن،اصفهان،حمايت،توليد،تجارت

مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در نشست با مدیران عامل بانک های تجارت و ملت اعطای تسهیلات ویژه بانکی برای اتمام پروژه های توسعه ای و مواد اولیه را خواستار شد.
مهدی کوهی 30 بهمن ماه در نشست جداگانه با مدیران عامل بانک های تجارت و ملت راهکارهای افزایش سطح تعاملات و همکاری های دوجانبه را بررسی کرد.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در این نشست ها با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر حمایت از تولید، گفت: همکاری بانک ها با شرکت های صنعتی پیامدهای مثبت اقتصادی را به دنبال دارد و با تعامل و تداوم این همکاری تولید پایدار، اشتغال وشکوفایی اقتصادی کشور رقم خواهد خورد.
کوهی با تشریح پیشینه تعامل ذوب آهن اصفهان با بانک ها افزود: حمایت های بنگاه های مالی و پولی کشور با استفاده از ابزارهای نوین مالی در حقیقت حمایت از تولید و تلاش کارگران برای توسعه پایدار می باشد.
وی گفت: انتظار می رود بانک ها تسهیلات ویژه ای با نرخ مناسب برای پرسنل ذوب آهن اصفهان اختصاص دهند.
دکتر اخلاقی و دکتر دولت آبادی مدیران عامل بانک های تجارت و ملت نیز ضمن تاکید بر حمایت از تولید گفتند: با توجه به تعاملات این بانک ها با ذوب آهن اصفهان تلاش خواهیم کرد با راهکارهای مختلف، با تمام توان از تولید و صنعتگران حمایت کنیم