خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیاتی از حمله رژیم صهیونیستی به دمشق فاش شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 01 اسفند 1401 - 05:58
معاون مرکز روسی آشتی نیرو‌های متخاصم در سوریه گفت اسرائیل در حمله یکشنبه به دمشق، با چهار فروند جنگنده اف- ۱۶ این شهر را بمباران کرده است.
سوريه،دمشق،حملات،متخاصم،آشتي،روسي

اولگ ایگوروف، معاون مرکز روسی آشتی نیرو‌های متخاصم در سوریه گفت: ۱۹ فوریه بین ساعت ۰۰:۲۲ تا ۰۰:۲۷ به وقت محلی سوریه، چهار جنگنده تاکتیکی اف-۱۶ نیروی هوایی اسرائیل از بلندی‌های جولان اقدام به حمله موشکی کردند که در این حملات به ساختمان‌های موسسه پلی‌تکنیک و ساختمان‌های فرهنگی در منطقه کفرسوسه دمشق تخریب شد.
به گزارش روسیا الیوم، معاون مرکز روسی آشتی نیرو‌های متخاصم در سوریه به نقل از یک مقام دولت دمشق گفت که در این بمباران ۵ نفر کشته و ۱۵ تن دیگر زخمی شدند.
وزارت امور خارجه سوریه در بیانیه‌ای در واکنش به حمله بامداد روز یکشنبه رژیم صهیونیستی به دمشق خواستار اقدام فوری بین‌المللی علیه حملات مداوم رژیم اشغالگر به خاک این کشور شد.
در بیانیه وزارت خارجه سوریه در این باره آمده است: این حملات در حالی صورت گرفت که سوریه در حال مداوای زخم‌های خود و به خاک سپردن شهدا و همچنین دریافت پیام‌های تسلیت و حمایت بشردوستانه و بین‌المللی در خصوص وقوع زمین لرزه بود.