خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: اسرائیل با چهار جنگنده اف-16 دمشق را بمباران کرد- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 01 اسفند 1401 - 02:22
معاون مرکز روسی آشتی نیروهای متخاصم در سوریه موسوم به «حمیمیم» اعلام کرد که حمله بامداد روز یکشنبه اسرائیل به دمشق، توسط چهار فروند جنگنده F-16 انجام شد.
نيروهاي،متخاصم،آشتي،موسوم،روسي،زخمي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «اولگ ایگوروف» معاون مرکز روسی آشتی نیروهای متخاصم در سوریه موسوم به «حمیمیم» -وابسته به وزارت دفاع روسیه- گفت: حمله هوایی بامداد دیروز اسرائیل به دمشق که چند شهید و زخمی بر جای گذاشت، توسط چهار فروند جنگنده F-16 انجام شد.
ایگوروف افزود: در 19 فوریه (روز یکشنبه) بین ساعت 00:22 تا 00:27، چهار جنگنده تاکتیکی F-16 نیروی هوایی اسرائیل از بلندی‌های جولان اقدام به حمله موشکی کردند که منجر به تخریب ساختمان‌های موسسه پلی‌تکنیک و ساختمان‌های فرهنگی در منطقه کفرسوسه دمشق شد.
معاون مرکز روسی آشتی نیروهای متخاصم در سوریه موسوم به «حمیمیم» خاطرنشان کرد: به گفته طرف سوری، در این بمباران 5 نفر شهید شده و 15 نفر زخمی شدند.
معاون مرکز روسی آشتی نیروهای متخاصم در سوریه موسوم به «حمیمیم» همچنین گفت: در استان لاذقیه در نتیجه حمله پهپادی تروریست‌ها از منطقه معرة موخص به مواضع نیروهای ارتش، چهار نظامی سوری زخمی شدند.
به گفته ایگوروف ، طی روز گذشته در منطقه کاهش تنش ادلب، دو عملیات گلوله باران از مواضع گروه تروریستی جبهه النصره به ثبت رسیده است که یکی در استان ادلب و دیگری در استان لاذقیه صورت گرفته است.
انتهای پیام