خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه گوشت، مرغ و میوه با تخفیف 7 تا 40 درصدی در میادین میوه و تره بار- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 30 بهمن 1401 - 16:59
قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار، نسبت به میانگین قیمت های سطح شهر به طور متوسط 40 درصد ارزان تر است.
تومان،كيلوگرم،انواع،ميوه،ميادين،900،قيمت،درصد،گرم،500

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بر اساس آخرین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره‌ بار تهران، اعلام شد.
قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره‌ بار به شرح ذیل است:
هر کیلوگرم آناناس طلایی 89 هزار تومان
هر کیلوگرم انواع انگور 19 هزار تومان
هر کیلوگرم پرتقال تامسون شمال 11 هزار و 900 تومان
هر کیلوگرم پرتقال تامسون جنوب 13 هزار و 900 تومان
هر کیلوگرم انواع پرتقال 10 هزار و 900 تومان
هر کیلوگرم خیار گلخانه ای 22 هزار و 900 تومان
هر کیلوگرم زنجبیل تازه 98 هزار تومان
هر کیلو گرم سیب قرمز لبنان 20هزار و 500 تومان
هر کیلوگرم سیب زرد لبنان 24 هزار و 900 تومان
هر کیلوگرم گریپ فروت 9 هزار تومان
هر کیلوگرم کیوی 24 هزار تومان
هر کیلو گرم انواع گلابی 32 هزار تومان
هر کیلوگرم لیمو شیرین 24 هزار و 500 تومان
هر کیلوگرم انواع لیمو ترش 19 هزار و 900 تومان
هر کیلوگرم انواع موز هر عدد بالای 110 گرم 57 هزار تومان
هر کیلوگرم انواع نارنگی 19 هزار و 500 تومان
هر کیلو گرم نارنگی یافا (شمال) 21 هزار و 500 تومان
هر کیلوگرم نارنگی کینو 26 هزار تومان
هر کیلوگرم انواع نارگیل 49 هزار تومان
براساس این گزارش، در حال حاضر قیمت انواع میوه در میادین میوه وتره بار با اختلاف 40 درصد پایین‌تر از خرده‌فروشی‌های سطح شهر عرضه می‌شود.
همچنین قیمت انواع سبزیجات برگی و غیر برگی نیز در میادین میوه و تره‌بار، نسبت به میانگین قیمت‌های سطح شهر ، به طور متوسط 34 درصد پایین‌تر عرضه می‌شود.
بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان میادین میوه و تره‌‌بار شهرداری تهران نیز به طور متوسط قیمت انواع حبوبات 21 درصد و شکر و قند بین 11 تا 18 درصد پایین‌تر از میانگین قیمت‌های سطح شهر در میادین میوه و تره‌بار در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.
همچنین، قیمت انواع محصولات پروتئینی اعم از گوشت گوسفند، گوشت گوساله، گوشت مرغ و تخم مرغ بین 7 تا 28 درصد ارزان‌تر از میانگین قیمت‌های سطح شهر در میادین میوه و تره‌بار به فروش می‌رسد.
انتهای پیام.