خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه حملات اسرائیل به سوریه را شدیداً محکوم کرد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 30 بهمن 1401 - 16:46
وزارت خارجه روسیه در واکنش به حملات هوایی بامدادی رژیم صهیونیستی به دمشق و مناطق اطراف آن، گفت این اقدامات نظامی نقض فاحش قوانین بین‌المللی است.
صهيونيستي،رژيم،سوريه،دمشق،محكوم،وزارت،حملات،شدت،خارجه

به گزارش مشرق، وزارت خارجه روسیه حملات هوایی مرگبار رژیم صهیونیستی به دمشق و مناطق اطراف آن را به شدت محکوم کرد و آن را نقض فاحش قوانین بین‌المللی خواند.
به گزارش اسپوتنیک، این وزارتخانه یکشنبه (۱۹ فوریه، ۳۰ بهمن) در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما به شدت استفاده از زور وحشیانه از سوی اسرائیل که نقض فاحش قوانین بین‌المللی است را محکوم می‌کنیم.
از اسرائیل می‌خواهیم اقدامات تحریک‌آمیز مسلحانه علیه سوریه را متوقف و از اقداماتی که ممکن است پیامدهای خطرناک برای کل منطقه داشته باشد، خودداری کند.
وزارت خارجه سوریه امروز (یکشنبه، ۱۹ فوریه) با انتشار بیانیه‌ای به حمله بامداد رژیم صهیونیستی به مراکز غیرنظامی در دمشق واکنش نشان داد و اعلام کرد این تجاوزهای رژیم صهیونیستی در حالی صورت می‌گیرد که سوریه در حال التیام‌ بخشیدن به زخم‌های خود پس از زلزله اخیر و خاکسپاری شهدای خود و دریافت تسلیت و حمایت‌های بشردوستانه و بین‌المللی است.
سوریه از سازمان ملل و شورای امنیت خواست این تجاوزات و جنایات رژیم موقت صهیونیستی را محکوم و تدابیر لازم را برای بازدارندگی و بازخواست عاملان آن و مجازاتشان و نیز جلوگیری از تکرار شدن آن اتخاذ کنند.
در پی حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به یک سایت راداری در شمال استان السویداء، یک ساختمان مسکونی در جنوب دمشق نیز هدف قرار گرفت که در پی آن چند نفر شهید و مجروح شدند.
براساس اعلام خبرگزاری سانا به نقل از وزارت بهداشت سوریه، در پی این حملات ۵ نفر شهید و ۱۵ تن دیگر مجروح شدند.
ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم حملات رژیم صهیونیستی به دمشق و حومه آن را به شدت محکوم کرد و خواستار واکنش فوری، جدی و موثر جامعه جهانی و شورای امنیت نسبت به این تجاوزات شد.