افتتاح طرح آبرسانی به 14 روستای جسانیه بزرگ در اهواز- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم
طرح آبرسانی به 14 روستای جسانیه بزرگ در شهرستان اهواز به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمدرضا کرمی نژاد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان امروز در مراسم افتتاحیه طرح آبرسانی به روستاهای جسانیه بزرگ در شهرستان اهواز با اشاره به اینکه دولت سیزدهم در بخش آبرسانی به روستاهای خوزستان پیشتاز است اظهار داشت: عزم دولت سیزدهم برای حل مشکلات آبی خوزستان است و از ابتدای دولت تاکنون تلاشهای بسیار خوبی در این زمینه انجام شده است.
وی با بیان اینکه پروژه آبرسانی تداوم دارد گفت: از چهار هزار و 400 روستای خوزستان، مشکل آب یک هزار و 700 روستا حل شده است.
از این تعداد 923 روستا اصلاً آب نداشتند و یا با تنش جدی و شدید آب مواجه بودند که خوشبختانه مشکل آب آنها حل شده است.
مدیرعامل آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه مشکل باقی روستاهایی که با مشکل آب در خوزستان مواجه هستند تا پایان سال آینده حل می شود، بیان کرد: امروز با افتتاحیه بهره برداری از طرح آبرسانی به روستاهای جسانیه بزرگ به 14 روستاهای مسیر لامی که در مرکز جسانیه بزرگ قرار دارند آبرسانی می شود.
وی در ادامه افزود: آب این روستاها پیش از این از رودخانه کارون تأمین میشد که با یک هزار و 800 ec میکروموس بود اما با این طرح از آب رودخانه دز با ec حدود 600 میکروموس استفاده می کنند.
مدیرعامل آب و فاضلاب خوزستان بیان کرد: با اجرای طرح آبرسانی به روستاهای جسانیه بزرگ کیفیت آب تأمین شده بسیار خوب و مستمر شده و منطقه با قطعی آب مواجه نمیشود.
انتهای پیام/735/ن