تشدید برخورد با خودروهای شوتی در استان مرکزی- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم
فرماندهی کل نیروی انتظامی استان مرکزی گفت: در این مدت نزدیک به 30 میلیارد ریال انواع کالاها کشف شده و 9 قاچاقچی عمده دستگیر و 9 دستگاه توقیف شد.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار هادی رفیعیکیا ظهر امروز در حاشیه اجرای طرح رعد با هدف ارتقای امنیت اجتماعی با اشاره به اینکه رسانهها همواره موضوعات مربوط به دغدغه مردم و خدمات فرزندان ملت در سازمان پلیس را به نحو مطلوب انعکاس میدهند، اظهار داشت: در اجرای تدابیر سردار رادان، فرمانده فراجا طرح ارتقای امنیت اجتماعی با محوریت مبارزه با سرقت از 3 روز پیش همزمان با سراسر کشور آغاز شد در این طرح 135 تیم تخصصی از کارشناسان و کارآگاهان پلیس آگاهی فعال هستند.
وی افزود: در راستای اجرای این طرح همکاران موفق شدند 62 نفر سارق به نام را در سطح استان مرکزی شناسایی و با هماهنگی قضایی دستگیر کنند و از این میزان سارق 105 سرقت کشف شد، همچنین یک باند سارقان حرفهای که متشکل از 4 نفر دستگیر شدند این افراد به 69 فقره سرقت اعتراف کردند.
فرماندهی کل نیروی انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: یکی از نگرانیهای مردم در سطح استان توزیع کنندگان و خرده فروشان مواد مخدر و معتاردان متجاهر در سطح شهرستان به ویژه شهرستان اراک است که در راستای جرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی 105 نقطه شهر که محیط تردد این افراد بود شناسایی شد، در این عملیات موفق پلیس 59 نفر توزیع کننده خرده فروش مواد مخدر و 9 نفر قاچاقچی اصلی دستگیر شد و حدود 70 کیلو انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.
رفیعیکیا بین کرد: در راستای اجرای طرح رعد 101 دستگاه موتورسیکلت و 94 دستگاه خودرو که به عناوین مختلف که دستور قضایی برای توقیف داشتند یا سرقتی و یا پلاک آنها خدوش بود و به نحوی ناهنجاری اجتماعی را در سطح شهر و معابر انجام میدادند نیز توقیف شد.
کشف 30 میلیارد ریال انواع کالاهای قاچاق در استان مرکزی
وی ادامه داد: در این عملیاتهای انجام شده یکی از دغدغههای مردم به ویژه ویژه حوزه تولید و خدمات این است که کالای قاچاق در محورهای استان مرکزی توسط خودروهای شوتی و سایر خودروها تردد دارد که در این مدت نزدیک به 30 میلیارد ریال انواع کالاها کشف شده و 9 قاچاقچی عمده دستگیر و 9 دستگاه توقیف شد.
فرماندهی کل نیروی انتظامی استان مرکزی ضمن قدرانی از همکاری مردم با ماموران نیروی انتظامی اضافه کرد: 12 شهرستانها درگیر این ماموریت بودند و این ماموریت نه تنها نخستین نیست، بلکه آخرین طرح و ماموریت هم نیست و با اقتدار طرحهای مقطعی و دائمی به جهت ارتقای سطح رضایتمندی مردم انجام میشود و امیدواریم مردم با تماسهای خود با شماره 110 پلیس را یاری دهند تا بتوان در جهت ارتقای امنیت اجتماعی بهتر از قبل فعالیت کنیم و این توفیقات حاصل نمیشد، مگر اینکه حمایت مردم وجود داشت و در راس توفیقات ماموران نیروی انتظامی به صورت شبانه روزی در بحث پیشگیری و مقابله اقدام خوبی داشتند.
رفیعیکیا بیان کرد: توسعه و گسترش پلیس مستلزم ساز و کارهای درون و برون تشکیلات پلیس است، برنامه ما کلانتری زالیان در حوزه شازند و کلانتری شهباز، کلانتری مرزیجران و پاسگاه پلیس راه در مسیر توره، ایست و بازرسی در محور دلیجان در دستور کار قرار دارد که این اقدامات با کمک استانداری و سایر ارگانهای برونسازمانی تدوین و تصویب شده است و اقدامات خوبی در این حوزه خواهیم داشت.
وی ادامه داد: ما باید به دنبال ایفای قدرالسهم مردم در تامین و ارتقای امنیت و هوشمندسازی باشیم، علت بسیاری از پروندههای که وجود داشته این بوده که مالباخته محافظتهای حفاظتی و انتظامی را رعایت نکرده است، بنابراین با گسترش ساختارها، افزایش استخدامها و افزایش اقدامات سلبی امر پذیرفتهای نیست، بلکه باید به دنبال هوشمندسازی، ارتقای حفاظت پیشگیری وضعی و حفاظت از اموال به وسیله دوربینهای مدار بسته باشیم.
افزایش توقیف خودروهای شوتی
فرماندهی کل نیروی انتظامی استان مرکزی عنوان کرد: به محض اینکه تماسی یا مراجعه حضوری با پلیس وجود داشته باشد، اقدامات پلیس شروع و به صورت سامانهای کنترل میشود، اما نوع پرونده و دستورات قضایی متفاوت هستند و هر پرونده نیازمند زمان خاصی است و پلیس موظف است قدامات خود را در سریعترین زمان انجام دهد، اما بخشی از پیگیریهای قضایی بر عهده ما نیست.
رفیعیکیا بیان کرد: در کشف کالای قاچاق، دستگیری افراد، توقیف وسایل نقلیه خودروهای شوتی افزایش وجود داشته است و معتقدیم از سرمنشا باید با این موضوع برخورد کرد و باید از بنادر و گمرکات کشور این اقدام انجام شود، همچنین از این سمت ایستهای بازرسی اقدامات خود را در راستای کشف کالاهای قاچاق انجام میدهند.
وی در خصوص اموال سرقت شده توسط سارقان گفت: اموال به سرقت رفته بلافاصله بعد از اینکه مالباخته اموال را شناسایی کند تحویل داده میشود و این اموال به هیچ وجه نگهداری نمیشود، اما برخی از اموال سرقت شده توسط سارقان به فروش رسیده است و متاسفانه مالی در دست نیست، ولی در آینده اموالی از این سارقان شناسایی میشود به عنوان مثال از یکی از باندها یک دستگاه خودرو توقیف شده است که با دستورات قضایی از این توقیفات به عنوان جبران مالباختگان میشود و سارقانی که توان مالی ندارند از سوی دستگاه قضایی با مجازاتهای جایگزین مجازات میشوند.
فرماندهی کل نیروی انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: یکی از اولویتهای پلیس این است که به دنبال کشف اموال به سرقت رفته و عودت این اموال به مالباخته هستیم و حتما باید با مالخرانی که این اموال را آگاهانه خریداری میکنند و با قیمت پایینتر به فروش میرسانند که این امر در دستور کار پلیس قرار دارد، هر چند در این راستا چند روز گذشته مالخری دستگیر شد.
رفیعیکیا خاطرنشان کرد: برخی از اموالی که کشف شده و در اختیار پلیس قرار دارد بلافاصله بعد از شناسایی تحویل مالک میشود و بخشی از اموال سرقتی که در اختیار سارقان نبوده باید بر اساس فرایند قضایی جبران ضرر و زیان مالباخته انجام شود.
انتهای پیام/711/