سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخراج صهیونیست‌ها از نشست سران اتحادیه آفریقا/ ایران متهم شد!

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 29 بهمن 1401 - 19:53
وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با ابراز خشم از اخراج نماینده این رژیم از نشست سران اتحادیه آفریقا، در فرافکنی آشکار ایران را متهم کرد.
رژيم،صهيونيستي،اتحاديه،آفريقا،اخراج،كشورهاي،ناظر

به گزارش مشرق به نقل از روسیا الیوم، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به اخراج نماینده این رژیم از نشست سران اتحادیه آفریقا مدعی شد «اقدامات جدی در پاسخ به اخراج نماینده اسرائیل از نشست سران اتحادیه آفریقا، انجام خواهد شد.»
این وزارت‌خانه رژیم صهیونیستی با ابراز خشم و فرافکنی آشکار، کشورهای اتحادیه آفریقا را «گروگانی» توصیف کرد که «تسلیم کشورهای تندرو مانند الجزیره و آفریقای جنوبی شده‌اند و این دو کشور هم تحت تأثیر نفرت ایرانی هستند.»
رسانه‌های اسرئیل ساعاتی پیش اعلام کردند امروز شنبه اعضای هئیت رژیم صهیونیستی که برای شرکت در نشست اتحادیه آفریقا به عنوان عضو ناظر به شهر آدیس‌آبابا، پایتخت اتیوپی رفته بودند، با هدایت نیروهای امنیتی از سالن این نشست اخراج شدند.
وب‌سایت «هاآرتصِ» رژیم صهیونیستی، اخراج صهیونیست‌ها از این نشست را «اقدامی غیرمعمول در نشست‌های بین‌المللی» توصیف کرد.
هیئت رژیم صهیونیستی به هاآرتص گفته‌اند که کشورهای آفریقای جنوبی و الجزیره باعث شدند که آنها از این نشست اخراج شوند.
رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا در سال ۲۰۲۱ به صورت یک‌جانبه رژیم صهیونیستی را به عنوان عضو ناظر این اتحادیه معرفی کرد؛ این اقدام موجب اعتراض شدید کشورهای آفریقایی از جمله الجزایر قرار گرفت.
در پی اعتراض کشورهای آفریقایی، اتحادیه آفریقا پارسال عضویت رژیم صهیونیستی به عنوان عضو ناظر را به حالت تعلیق درآورد و آن را به بررسی‌های بیشتر ارجاع داد.