سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری یک عضو شورای رباط‌کریم به اتهام ارتشاء

مشرق | اجتماعی و حوادث | جمعه، 28 بهمن 1401 - 21:41
دادستان شهرستان رباط‌کریم از دستگیری یک عضو شورای شهر و تعدادی دلال، در راستای مبارزه با فساد و به اتهام ارتشاء خبر داد.
فساد،دادستان،دستگير،شهرستان،مبارزه

به گزارش مشرق، محمد یوسف‌وند دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رباط‌کریم با تاکید بر اینکه قوه قضائیه در مبارزه با فساد با هیچ کس مماشات نخواهد داشت، اظهار کرد: در راستای مبارزه با فساد، یکی از اعضای شورای شهر رباط کریم و تعدادی دلال دستگیر و روانه بازداشتگاه شدند.
وی گفت: این دستگیری توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) و با دستور بازپرس پرونده انجام شده و تا زمان تحقیقات کامل و تکمیل پرونده، عضو شورا ودلالان در بازداشت خواهند بود.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رباط‌کریم در ادامه تاکید کرد: هر جا ببینیم که کسی دست در جیب مردم کرده و بیت‌المال را غارت می‌کند برخورد جدی خواهیم داشت.
یوسف‌وند در خصوص اتهام افراد دستگیر شده تصریح کرد: عمده تخلفات آن‌ها در حوزه‌های مرتبط شهری، ارتشاء و فساد مالی بوده است.