خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور 80 هزار نمازگزار فلسطینی در نماز جمعه مسجد الاقصی

مهر | بین‌الملل | جمعه، 28 بهمن 1401 - 19:18
منابع فلسطینی از حضور حدود 80 هزار نمازگزار در نماز جمعه مسجد الاقصی با وجود تدابیر شدید امنیتی رژیم صهیونیستی خبر دادند.
اشغالي،قدس،الاقصي،مسجد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری فلسطین الیوم، منابع محلی در قدس اشغالی اعلام کردند که با وجود تدابیر شدید نظامی در ورودی‌های بخش قدیمی قدس و مسجد الاقصی، ده‌ها هزار فلسطینی نماز جمعه را در مسجد الاقصی اقامه کردند.
بر اساس این گزارش، اداره اوقاف اسلامی قدس اشغالی تخمین زد که حدود ۸۰ هزار نمازگزار فلسطینی ساکن قدس اشغالی، کرانه باختری و سرزمین‌های اشغالی سال ۱۹۴۸ نماز جمعه را در مسجد الاقصی اقامه کردند.
به گفته منابع محلی در قدس اشغالی، نظامیان رژیم صهیونیستی مستقر در خیابان‌های این شهر و ورودی‌های مسجد الاقصی، نمازگزاران را متوقف و کارت شناسایی آنها را بازرسی می‌کردند.