خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: آمریکا مسئول انفجار خط لوله نورد استریم است

مهر | بین‌الملل | جمعه، 28 بهمن 1401 - 06:06
سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت که بی تردید آمریکا مسئول خرابکاری در خط لوله گاز نورد استریم روسیه است.
لوله،گاز،آمريكا،استريم،خرابكارانه،نورد،خطوط،خط،روسيه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «سرگئی ریابکوف»، معاون وزیر امور خارجه روسیه روز پنجشنبه با اشاره اینکه آمریکا در عملیات خرابکارانه علیه خط لوله گازی نورداستریم دست دارد، گفت: «طرف روسی تردیدی ندارد که مسئولیت حادثه نورد استریم بر عهده واشنگتن است و این مسئله یک موضوع ثابت شده است.»
وی تاکید کرد: «این یک اقدام خرابکارانه نگران کننده و یک اقدام تروریستی به شمار می‌رود، این حرکت دولت آمریکا اساساً غیرقابل تصور و غیرقابل قبول است، حمله به یکی از تأسیسات کلیدی زیرساخت‌های حیاتی اقدامی تروریستی است.»
ریابکوف افزود: «ما شکی نداریم که مسئولیت این امر بر عهده آمریکاست و ما به کار خود ادامه خواهیم داد تا مطمئن شویم که این موضوع به تاریخ سپرده نخواهد شد و عواقبی برای آمریکا خواهد داشت.» وی خاطرنشان کرد: «برنامه‌های کوتاه‌مدت شامل بررسی عمیق این موضوع در یکی از جلسات شورای امنیت سازمان ملل است.»
معاون وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «آمریکا می‌خواست با حمله خرابکارانه به خطوط لوله گاز به منافع اقتصادی روسیه آسیب بزند و مسیر صادرات گاز مایع از آمریکا به اروپا را باز کند.»
پیش از این، شرکت نورد استریم AG گزارش داده بود که سه خط از خطوط لوله گاز دریایی نورد استریم ۱ و ۲ در ۲۶ سپتامبر آسیب بی سابقه‌ای را متحمل شده اند.
زلزله شناسان سوئدی بعداً فاش کردند که دو انفجار در امتداد خطوط لوله نورد استریم در ۲۶ سپتامبر ثبت شده است.
آژانس انرژی دانمارک نیز گزارش داد که مقدار زیادی گاز به دریا ریخته شده است.
در ۱۸ نوامبر، دفتر دادستانی سوئد اعلام کرد که انفجارهای خط لوله گاز یک اقدام خرابکارانه بوده و تحقیقات در حال انجام است.