خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصادف اتوبوس مهاجران پاناما با صخره ۳۹ کشته بر جای گذاشت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 28 بهمن 1401 - 03:46
دست‌کم ۳۹ نفر در خروج اتوبوس مهاجران از جاده در پاناما جان باختند و ۲۰ نفر نیز در بیمارستان بستری شدند.
پاناما،قربانيان،ارائه،نفر

۶۶ مهاجر پس از خروج اتوبوس از یکی از جاده‌های پر پیچ و خم در نزدیکی پناهگاه مهاجران Gualaca در حالی که به سمت Chiriqui، در مرز با کاستاریکا حرکت می‌کرد، از صخره پرتاب شدند که باعث جان باختن دست‌کم ۳۹ نفر شد.
سازمان امنیت اجتماعی پاناما تأیید کرد که ۲۰ نفر در بیمارستان بستری شدند و تعدادی نیز به شدت مجروح شدند، در حالی که تا زمانی که خانواده‌ها و سفارت‌ها مطلع نشوند از ارائه جزئیات در مورد ملیت قربانیان خودداری کردند.
«لاورنتینو کورتیزو» رئیس‌جمهور پاناما در توییتر نوشت: «دولت به خانواده‌های قربانیان این حادثه تسلیت می‌گوید و بر تعهد خود برای ادامه ارائه کمک‌های بشردوستانه و شرایط مناسب برای مقابله با مهاجرت‌های غیرقانونی تأکید می‌کند».