خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزش باد شدید سیستان و بلوچستان را در بر می‌گیرد /دریا مواج می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 27 بهمن 1401 - 17:12
زاهدان- مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، گفت: وزش باد شدید استان را در بر می‌گیرد.
شنبه،صيادي،وزش،عمان،باد،دريايي،درياي

محسن حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: از ظهر شنبه تا عصر دوشنبه (۲۹ بهمن تا اول اسفند) وزش باد با سرعت حدود ۵۰ کیلومتر در ساعت و با جهت غربی نواحی مرکزی سیستان و بلوچستان را در بر می‌گیرد.
وی با بیان این مطلب که وزش باد شدید و گرد و خاک تا جمعه ادامه خواهد داشت، ادامه داد: براساس نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، از روز جمعه تا یک شنبه هفته آینده در نواحی شمالی وزش باد نسبتاً شدید از سمت شمال و کاهش دما را شاهد خواهیم بود.
وی اظهار کرد: از شنبه هفته آینده تا سه شنبه، به ویژه روزهای یک شنبه و دوشنبه دریای عمان مواج و متلاطم خواهد بود به طوری که افزایش ارتفاع موج تا دو متر بر روی دریای عمان پیش بینی می‌شود.
وی در ادامه افزود: احتمال آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی و غرق شدن شناگران، خسارت به قایق‌ها و شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی وجود دارد و بر این اساس توصیه می‌شود با توجه به مواج بودن دریای عمان از شنا و تفریحات دریایی خودداری شود و در ترددهای دریایی به ویژه تردد با شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی احتیاط شود و برای کاهش خسارات احتمالی تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان دریایی در نظر گرفته شود.