خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش پراکنده برف و باران درگلستان/سامانه ناپایدار چهارشنبه می رسد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 27 بهمن 1401 - 11:24
گرگان- معاون پیش بینی اداره کل هواشناسی گلستان با اشاره به آغاز بارش پراکنده برف و باران از اواخر پنجشنبه در این استان، گفت: سامانه پربارش و ناپایدار جوی چهارشنبه آینده به گلستان می رسد.
گلستان،هفته،آينده،روز،بارشي

محمد کردجزی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سامانه بارشی ضعیفی عصر امروز (پنج شنبه) از نواحی غربی وارد گلستان می‌شود و در پی آن شاهد بارش‌های خفیف و پراکنده در مناطق مختلف استان خواهیم بود.
معاون پیش بینی اداره کل هواشناسی گلستان افزود: بارش‌ها در مناطق کوهپایه ای و ییلاقات گلستان به صورت برف خواهد بود و این روند تا ساعت نخست روز جمعه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: از فردا تا روز چهارشنبه هفته آینده جوی آرام و آسمانی صاف در انتظار گلستانی‌ها خواهد بود و سامانه بارشی بعدی عصر روز چهارشنبه هفته آینده وارد گلستان خواهد شد.
کردجزی گفت: براساس تحلیل نقشه‌های پیش یابی از اواسط هفته آینده دمای هوا در استان گلستان از ۲۵ درجه سانتیگراد عبور خواهد کرد و شاید استقرار جریانات جنوبی و وزش باد گرم در گلستان خواهیم بود.