خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 04 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به استان قزوین

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 27 بهمن 1401 - 09:42
قزوین- معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با استقبال محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین وارد استان قزوین شد.
قزوين،نيروگاه،استان،سلاجقه

به گزارش خبرنگار مهر، علی سلاجقه معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست صبح پنجشنبه به منظور بازدید و کلنگ‌زنی برخی طرح‌های استانی و شرکت در جلسات مختلف به استان قزوین سفر کرد.
همچنین سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی نیز سلاجقه را در این سفر همراهی می‌کنند.
سلاجقه در بدو ورود به استان قزوین با حضور در نیروگاه شهید رجایی استان قزوین از این نیروگاه بازدید کرد.
نیروگاه شهید رجایی قزوین شامل نیروگاه بخار و سیکل ترکیبی با مجموع ظرفیت تولید ۲۰۴۲ مگاوات است که در ماه‌های اخیر انتقادات زیادی در رابطه با مازوت سوزی در این نیروگاه و تأثیر مستقیم بر آلودگی هوای استان قزوین از آن صورت گرفته است.