خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوره توان افزایی نجاتگران گلستان برگزار شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 27 بهمن 1401 - 08:06
گرگان- معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر گلستان از برگزاری دوره توان افزایی و توانمندسازی نجاتگران استان خبر داد.
مصدوم،بيمارستان،دوره،حاجيلري،نجاتگران،احمر

به گزارش خبرنگار مهر، رضا حاجیلری شامگاه پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: با هدف توانمندسازی و ارتقای سطح دانش نجاتگران، یک دوره توان افزایی پیش بیمارستانی در گلستان برگزار شد.
معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر گلستان افزود: این دوره، با محوریت تثبیت پزشکی مصدوم و تکمیل فرم انتقال مصدوم به بیمارستان با حضور ۵۰ نجاتگر از مرکز استان و شهرستان‌های گرگان، آق قلا و علی آبادکتول در سایت آموزش‌های تخصصی هلال احمر استان برگزار شد.
وی توضیح داد که در این دوره یک روزه نجاتگران نحوه دسترسی و رهاسازی مصدوم، تثبیت پزشکی و نحوه خارج کردن مصدوم تصادفی از خودروی عمومی مینی بوس را تمرین کردند.
حاجیلری گفت: با توجه به اهمیت ثبت دقیق وضعیت بالینی مصدوم در صحنه حادثه و وضعیت مصدوم هنگام انتقال به بیمارستان، نحوه تکمیل فرم ارجاع به بیمارستان هم به صورت کارگاهی تمرین شد.