خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ژنرال آمریکایی: برای مقابله با پهپاد‌های ایرانی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 26 بهمن 1401 - 22:47
ژنرال ارشد آمریکایی ضمن اذعان به قدرت پهپادی ایران اعلام کرد برای مقابله با پهپاد‌های ایرانی از هوش مصنوعی استفاده می‌شود.
ايران،آمريكا،قدرت،آمريكايي،روسيه،تسليحات،مسكو،قطعنامه،صهيونيستي

ژاکلین ون آوست، ژنرال ارشد آمریکایی ضمن اذعان به قدرت پهپادی ایران اعلام کرد واشنگتن، رژیم صهیونیستی و متحدان آمریکا در خلیج فارس برای پیش بینی مبدا حملات پهپادی ایران از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند.
فرمانده مرکز یو اس ترانسکام گفت که گروه ضربت ۹۹ آمریکا از پهپاد‌ها برای ایجاد شبکه توری و برای داشتن یک پدافند هوایی یکپارچه جهت مقابله با پهپاد‌های ایران و تعیین نحوه اقدام جمعی استفاده می‌کند.
این مقام ارشد نظامی آمریکا در بخش دیگری از اظهاراتش به لفاظی علیه ایران پرداخت و مدعی شد ایران باعث بی ثباتی در منطقه می‌شود.
واهمه نیرو‌های آمریکایی و صهیونیستی از قدرت پهپادی ایران تا به آنجاست که اخیرا ۶۰ نماینده کنگره آمریکا با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهور این کشور خواستار مقابله با قدرت پهپادی ایران شده‌اند.
گفتنی است روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال روز یکشنبه به نقل از منابع آگاه در یکی از کشور‌های همسو با آمریکا مدعی شد تهران - مسکو در حال همکاری برای ساخت کارخانه جدیدی در روسیه برای تولید پهپاد طراحی ایران هستند.
با این وجود مسکو تاکید کرد این ادعا صحت ندارد و این روسیه است که بر روی قدرت پهپادی تمرکز کرده است.
آمریکا و غرب از توانایی ایران در حوزه پهپاد‌ها نگران بوده و ایران را به دلیل همکاری با روسیه در این حوزه مورد تحریم قرار دادند، اما ایران تاکید کرده است محدودیت‌های مربوط به تسلیحات ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ در تاریخ ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ رسما خاتمه یافته و از آن زمان، انتقال تسلیحات به، یا از ایران، دیگر مشمول قطعنامه ۲۲۳۱ نمی‌شود.