خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه ارتباطی 125 روستای استان چهارمحال و بختیاری مسدود است- اخبار چهارمحال و بختیاری - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 26 بهمن 1401 - 21:13
مدیرکل مدیریت بحران استان چهارمحال و بختیاری از انسداد راه ارتباطی 125 روستا در استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.
روستا،استان،محورهاي،مشكل،مخابرات،دستگاه،مديريت،آب

خسرو کیانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد ، اظهار داشت: هم اکنون احتمال وقوع سیلاب در برخی شهرستان‌ها وجود دارد و وارد فاز اضطراری سیلاب شدیم که با همکاری‌ها امید است امشب و فردا هم از این وضعیت به خوبی عبور کنیم تا فردا این سامانه از استان خارج شود.
بحرانی‌ترین قسمت استان، شهرستان کوهرنگ و شهر چلگرد است که میدانی مدیریت می‌شود.
وی مطرح کرد: علی‌رغم حجم بارش‌ها با تقسیم کارها مدیریت خوبی صورت گرفت و جاده‌های ترانزیتی و مهم استان خصوصا محور خوزستان به سمت چهارمحال و بختیاری علی‌رغم بارش شدید برف مسدود نشد و همچنین سایر محورهای حیاتی استان کماکان باز هستند، اما مقداری در محورهای روستایی دچار مشکل هستیم.
مدیرکل مدیریت بحران استان چهارمحال و بختیاری گفت: با کار جهادی صورت گرفته پس از این سامانه بارشی محورهای روستایی بازگشایی می‌شوند.
طبق آخرین آمار هم اکنون 125 روستا در سطح استان محورهای ارتباطی آن‌ها قطع است که در 11 شهرستان استان این روستاها وجود دارند.
وی افزود: اردل 8 روستا، کوهرنگ 100 روستا، فلارد یک روستا، سامان یک روستا، خانمیرزا 3 روستا، بن 2 روستا، شهرکرد 3 روستا، بروجن 4 روستا و فارسان 3 روستا که جمعا 125 روستا می‌شوند هم اکنون مشکل ارتباطی دارند اما با اقدامات صورت گرفته مشکل خدماتی وجود ندارد و زیرساخت‌های برق، آب، گاز و مخابرات برقرار هستند.
کیانی در پایان خاطرنشان کرد: در چند منطقه قطعی برق، آب، گاز و مخابرات وجود داشت که با همیاری‌ و همکاری رفع شد.
هم اکنون چهار روستا مشکل قطعی آب و مخابرات دارند که در حال رفع این مشکلات هستند.
خوشبختانه با ظرفیت داخلی کار تاکنون پیش رفته است و طبق آخرین آمار 16 دستگاه سنگین به استان فرستاده شد که 5 دستگاه زمین گیر شدند و فعلا کارآیی ندارند و 11 دستگاه دیگر هم به طور کامل به استان ورود پیدا نکردند.
انتهای پیام/7540/