خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن با جنگ ترکبیبی در تلاش برای ضربه زدن به ملت ایران است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 بهمن 1401 - 20:41
زنجان-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: دشمن پس از ناکامی های متعدد، اکنون جنگ ترکیبی را برای ضربه زدن به ملت ایران به ویژه نسل جدید در دستور کار قرار داده است.
دشمن،ايران،رفيعي،ملت،آزادي،انقلاب،اجتماعي،سياسي،اسلامي

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل رفیعی روز چهارشنبه در همایش دانش‌آموزی یاوران انقلاب گفت: انقلاب اسلامی پایه گذار یک تمدن جدید در جهان است و این تمدن مبتنی بر دین و آموزه های دینی و ارزش های والای انسانی بوده و هراس دشمن نیز از همین موضوع است.
وی افزود: دشمن پس از ناکامی های متعدد، اکنون جنگ ترکیبی را برای ضربه زدن به ملت ایران به ویژه نسل جدید در دستور کار قرار داده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: دشمن با شعارهای مردم فریب وانمود می‌کند که دلسوز مردم است اما با تحریم‌هایی که اعمال می‌کند مستقیماً به مردم آسیب می‌رساند.
رفیعی با بیان اینکه ما باید با عزم راسخ تلاش کنیم تا بدخواهان به اهداف خود نرسند، افزود: دشمن دلسوز ملت ایران و فرزندان این ملت نیست و شاهد این موضوع اعمال تحریم هایی است که هدف آنها ضربه به همه مردم ایران است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار زنجان گفت: دشمن با تحریک احساسات مردم و انعکاس وارونه واقعیت ها درصدد توطئه و تاثیرگذاری بر افکار عمومی است.
رفیعی افزود: مراد ما از مفهوم آزادی همان آزادی ظاهری و ابتذال نیست بلکه آزادی واقعی مشارکت در تعیین سرنوشت خود و رقم زدن شکوفایی در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است.
وی با تاکید بر اینکه ایران بعد از انقلابی اسلامی دستاوردهای بزرگی در حوزه های مختلف داشته است، گفت: به گواه آمار و مستندات پس از انقلاب اسلامی پیشرفت‌های قابل توجهی در حوزه زنان در کشور محقق شده است ولی دشمن این دستاوردها را طور دیگری نشان می دهد.