خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بزرگترین سرمایه خارگ مردم این جزیره هستند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 بهمن 1401 - 19:12
بوشهر- امام جمعه اهل سنت جزیره خارگ گفت: جزیره خارگ دارای ظرفیت بسیار بالایی است که بزرگترین آن سرمایه انسانی است.
جزيره،خارگ،جمعه،امام،اهل،كنعاني

به گزارش خبرنگار مهر، شیخ احمدرضا کنعانی عصر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه امام جمعه جزیره خارگ اظهار داشت: در جزیره خارگ از دیرباز برادران و خواهران تشیع و اهل تسنن در کنار هم و با صفا و صمیمیت زندگی می‌کنند و در مناسبت‌های شادی و عزای همدیگر شرکت می‌کنند.
وی افزود: ما مسلمان بوده و طبق فرموده قرآن همه با یکدیگر برادر هستیم و نه تنها در این هفته بلکه باید در طول سال وحدت داشته باشیم.
امام جمعه اهل سنت جزیره خارگ تصریح کرد: جزیره خارگ دارای ظرفیت بسیار بالایی است که بزرگترین آن سرمایه انسانی است.
وی خاطرنشان کرد: نماز جمعه در واقع حلقه اتصال مردم به حاکمیت اسلامی است.
با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در جزیره خارگ، از زحمات حجت‌الاسلام موسی کمالی در سنگر امامت جمعه جزیره خارگ تقدیر و حجت‌الاسلام محمود کارگر به عنوان امام جمعه جدید این جزیره معرفی شد.