خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسلامی: تحقیق و پژوهش در سازمان انرژی اتمی زنده است- اخبار مجلس و دولت ایران - اخبار سیاسی تسنیم

تسنیم | سیاسی | چهارشنبه، 26 بهمن 1401 - 16:23
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در دهه فجر چند طرح به بهره برداری رسید که نشان می دهد جریان تحقیقات و پژوهش در این سازمان زنده و فعال است.
فناوري،سازمان،اتمي،تحقيقات،انرژي

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمداسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه نشست امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: در دهه فجر چند طرح به بهره‌برداری رسید که نشان می‌دهد جریان تحقیقات و پژوهش در این سازمان زنده و فعال است.
وی افزود: ما به دنبال این هستیم تا مردم از جایگاه و اهمیت فناوری هسته‌ای آگاه‌تر شوند و هجمه‌های دشمن در مورد اینکه ایران فعالیت‌های پنهان دارد، خنثی شود.
رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه استفاده از فناوری مکرو ویو برای آفت‌کشی یکی از دستاوردها بود، خاطر نشان کرد: این فناوری به‌جای آفت‌کش‌های شیمیایی که امروز رایج است، استفاده می‌شود.
در شش‌ماه گذشته تحقیقات در این حوزه به سیستم صنعتی تبدیل شد و آن در خطوط تولید مواد غذایی و بسته‌بندی به‌کار گرفته می‌شود؛ هم‌چنین از این فناوری برای از بین بردن سولفور در مواد نفتی نیز استفاده می‌شود.
اسلامی بیان کرد: توانستیم یک ماده منعقدکننده خون که در جراحی‌ها به لحاظ فناوری به‌کار می‌رود و بسیار هم گران‌قیمت و در تحریم هست را بسازیم؛ تست‌های بالینی آن انجام شده و وارد خط تولید آن شده‌ایم تا در اتاق‌های عمل مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/