ضرورت توسعه کارآفرینی و فعالیت دانش بنیان برای رشد اقتصادی- اخبار کار آفرینی و اشتغال - اخبار اقتصادی تسنیم
معاون اشتغال وزارت کار گفت: در شرایط حال حاضر اقتصاد ایران و تنگناهای موجود یکی از مهم ترین راهکار برون رفت از بحران های موجود، توسعه کارآفرینی و ایجاد فعالیت های دانش بنیان است.

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،کارآفرینی از طریق نوآوری، اختراع و رقابتپذیری بر رشد اقتصادی تأثیر میگذارد.
کارآفرین با خلق ایدههای نو در فرایند تولید، سبب پیدایش فناوری، محصولات و خدمات میشود.
کارآفرینی عامل ایجاد فضای سالم اقتصادی، رونق اقتصادی و عامل انتقال فناوری است.
"با توجه به اینکه یکی از مشکلات اقتصادی کشور بحث اشتغال است, یکی از راه های مناسب که برای پایداری و گسترش اشتغال وجود دارد, بحث توسعه کارآفرینی و اهمیت بحث کارآفرینی است.
برای اینکه بتوانیم کارآفرینی را توسعه دهیم, باید چندین کار انجام دهیم, یکی از این اقدامات نهادسازی است.
به همین منظور کانون نهادکارآفرینان برتر کشور را شکل دادیم, این نهاد به صورت دستورالعمل و با چندین نقص درگذشته وجود داشت, که از حالت دستورالعمل به حالت اساسنامه تبدیل کردیم.
با این کار جنبه صنفی و مردمی بودن آن را افزایش دادیم,جایگاه آن را در بین دستگاه دولتی (از جمله شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی) و کارگروه اشتغال استانها ارتقا بخشیدیم که رئیس کانون باید در این شوراها حضور داشته باشند."این بخشی از اظهارات علی زندوکیلی ،مدیرکل توسعه، کارآفرینی و بهره وری نیروی کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی درباره کارآفرینی در کانون کارآفرینان برتر رسمی کشور است.
به گزارش تسنیم، این کانون بر اساس بند 8بیست و نهمین مصوبه شورایعالی اشتغال کشور تشکیلشده است و بهعنوان بازوی اندیشهورز استانها در حوزه کارآفرینی فعالیت میکند.کانون کارآفرینان برتر رسمی کشور متشکل از کارآفرینان برتر کشور است که طی جشنواره کارآفرینان برتر هرساله انتخاب میشوند.
محمود کریمی بیرانوند, معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار با اشاره به نقش کانون کارآفرینان برتر رسمی و جشنواره کارآفرینان برتر در تحقق رشد اقتصادی طی یادداشتی گفت:یکی از بارزترین ویژگیهای اقتصاد امروز تغییرات سریع و روزافزون است.
انقلاب فناوری اطلاعات، تغییر در ترکیب نیروی انسانی به نفع نیروی دانشمحور و خلاق، همچنین ایجاد و توسعه شبکههای اجتماعی که میتوانند منجر به فعالیتهای دانشبنیان نوظهور شوند از مهمترین این تغییرات در چند دهه اخیر هستند.
باید توجه داشت که در این محیط متلاطم برای حرکت بهسوی نظام اقتصادی نوین تنها کشورهایی میتوانند موفق عمل کنند که قابلیت تطبیق با این تغییرات را داشته باشند.
بر این اساس و با توجه به شرایط حال حاضر اقتصاد ایران و تنگناهای موجود یکی از مهمترین راهکار برونرفت از بحرانهای موجود، توسعه کارآفرینی و ایجاد فعالیتهای دانشبنیان است.