خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت نام ۳۵۰۰ نفر برای راهیان نور/ ۱۲۰۰ ساختمان غیرمجاز شناسایی شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 بهمن 1401 - 11:51
ساری- مسئول بسیج دانشجویی سپاه کربلا استقبال برای شرکت در راهیان نور را بالا توصیف کرد و گفت: سه هزار و ۵۰۰ دانشجو تاکنون برای شرکت در این اردوها ثبت نام کردند.
استان،راهيان،غيره،نور،محصولات،كشاورزي،مسائل،قلع،سادات،كرمي،وساز

به گزارش خبرنگار مهر، امیر سادات کرمی پیش ازظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه بیش از سه هزار و ۵۰۰ دانشجو برای راهیان نور اعزام می‌شوند، گفت: استقبال برای شرکت در راهیان نور بیشتر شده است.
وی با عنوان اینکه استقبال از اردوهای راهیان نور ریشه در باورهای دینی مردم دارد، گفت: این دانشجویان همزمان با تعطیلات نوروزی روانه مناطق عملیاتی می‌شود.
وی با انتقاد از وضعیت مرکبات و محصولات کشاورزی در استان گفت: طی سال‌های گذشته برای ترویج پرتقال تامسون برنامه ریزی و تبلیغ شد درحالی که قیمت این محصول اکنون در بازار بسیار پایین است.
سادات کرمی با اشاره به اینکه ورود سپاه به حوزه‌های مختلف نظیر توفیق شده است، به وجود سه بندر مهم در استان بیان کرد و گفت: عمده محصولات صادراتی استان سیمان و گچ است و محصولات کشاورزی و غیره در آن سهمی ندارد.
مسئول بسیج دانشجویی مازندران به اجرای طرح‌هایی نظیر تاکسی هوایی و پرنده و غیره اشاره کرد و گفت: این طرح‌ها دردی از کشاورزان دوا نمی‌کند و باید به فکر مسائل اساسی و زیرساختی استان بود.
وی با بیان اینکه حرکت مجلس، دولت و قوه قضائیه رو به جلو است، اظهار داشت: این درحالی که همچنان ضعف‌های زیادی وجود دارد و باید برای رفع آن برنامه ریزی شود.
۱۲۰۰ ساخت وساز غیرمجاز شناسایی شد
اصغری دبیر قرارگاه مطالبه گری شهید احمدی روشن با اظهار اینکه هزار و ۲۰۰ نقطه ساخت وساز در استان شناسایی و احصاء شده است، گفت: این تعداد شامل تعرض به جنگل، منابع طبیعی و غیره است.
وی با عنوان اینکه تغییرات کشاورزی و عرصه‌های طبیعی از جمله مسائل و دغدغه‌ها به شمار می‌رود، افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که هنوز این ساختمان‌های غیرمجاز تخریب و قلع وقم نشده است و تخریب‌ها و قلع قمع در حد خراب کردن پرچین‌ها بوده است.
وی عدم اراده جدی، ساختار نامناسب در برخی دستگاه‌ها، فقدان شعبات قضائی در برخی مناطق را از جمله مسائل و دغدغه‌های فراروی مقابله با جنگل خواری ذکر کرد.