سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۰۰ طرح محرومیت‌زدایی در خراسان شمالی افتتاح شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 26 بهمن 1401 - 10:02
بجنورد- استاندار خراسان شمالی از افتتاح ۶۰۰ طرح محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در استان با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد تومان خبر داد.
مستضعفان،بنياد،خراسان،شمالي،نيازمند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین نژاد صبح چهار شنبه در آئین بهره برداری از ۶۰۰ طرح محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان در خراسان شمالی اظهار کرد: ارزش این طرح‌ها بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان است.
استاندار خراسان شمالی ادامه داد: با توجه به اینکه ۳۲ درصد جمعیت استان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند، لذا نیازمند نگاه ویژه به محرومیت‌های شهرستان‌های مرزی و سایر بخش‌ها هستیم.
وی با تاکید بر اینکه امیدواریم مصوبات و تعهدات بنیاد مستضعفان در سفر رئیس جمهور به استان به صورت ویژه پیگیری شود، افزود: علاوه بر حوزه‌های مسکن، بهداشت و درمان نیازمند بهره مندی از اعتبارات در بخش راه هم هستیم.
حسین نژاد با بیان اینکه ضروری است تا پروژه‌های شناسایی شده اثر بخش برای مردم باشد، تصریح کرد: تاکنون اقدامات ارزشمندی از سوی بنیاد مستضعفان برای خراسان شمالی انجام شده و مردم نیز رضایت کامل دارند.