خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص بیش از ۴۷ میلیارد تومان از عوارض آلایندگی به شادگان

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | چهارشنبه، 26 بهمن 1401 - 09:24
اهواز - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: بیش از ۴۷ میلیارد تومان از عوارض آلایندگی به شهرستانها و روستاهای شهرستان شادگان اختصاص یافت.
شهرستان،عمراني،مديريت،خانچي،شادگان،آلايندگي،تخصيص

به گزارش خبرنگار مهر، محمد خانچی شامگاه سه شنبه به اختصاص بیش از ۴۷ میلیارد تومان عوارض آلایندگی به شهرستان شادگان خبر داد و افزود: با تخصیص این اعتبار در آینده نزدیک شاهد تغییر در چهره شهرها و روستاهای این شهرستان خواهیم بود و مردم حلاوت و شیرینی خدمت رسانی را با مدیریت درست تخصیص اعتبارات خواهند چشید.
خانچی افزود: پروژه‌های عمرانی از محل عوارض آلایندگی مشخص شده است و شهرداری‌ها ملزم به انجام این پروژه‌ها در شهرها هستند که در شهرستان شادگان می‌توان به توسعه شهر هوشمند و پروژه‌های دفع آب‌های سطحی و آسفالت معابر و همچنین بهسازی روستایی و… اشاره کرد
وی، مدیریت و نظارت پروژه‌های عمرانی در سطح شهرستان را یکی از مطالبات مدیریت استان برشمرد و افزود: پروژه‌های عمرانی با همگرایی دستگاه‌های اجرایی، نظارت دقیق و شفافیت در انجام پروژه‌ها می‌توان سرعت و کیفیت انجام آنها را بالا برد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به نزدیکی ایام نوروز و پتانسیل بالای گردشگری این شهرستان از مدیریت شهرستان خواست تمام تلاش خود را برای میزبانی با کیفیت از مهمان‌های نوروزی به کار گیرند؛ شهرداری‌ها نیز شهرهای این شهرستان را آماده استقبال از بهار کنند.