ارائه بیش از 9000 خدمت دارویی و درمانی به زلزله زدگان ترکیه- اخبار تهران - اخبار اجتماعی تسنیم
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر از ارائه 9 هزار و 256 خدمت دارویی و درمانی به زلزله زدگان ترکیه در هفته اخیر خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پیمان نامدار؛ معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر با اشاره به خدمترسانی تیمهای درمان اضطراری هلال احمر ایران به زلزلهزدگان ترکیه در قالب استقرار در بیمارستان شهر اصلاحیه اظهار کرد: در یک هفته گذشته 1869 فقره تریاژ انجام شده که بر این اساس به 136 نفر خدمات تخصصی پزشکی ارائه و 1733 نفر توسط پزشکان عمومی ویزیت شدند.
وی افزود: همچنین به 82 نفر از زلزله زدگان که دچار سوختگی شده بودند، خدمات درمانی ارائه و برای 508 نفر عمل پانسمان انجام شد.
در یک هفته گذشته 192 نفر سرمتراپی، 258 فقره تزریقات، 319 عمل آتلبندی و گچگیری و زخمهای 190 بیمار بخیه زده شد.
نامدار ادامه داد: در این بازه زمانی 97 نوار قلب و 94 اقدام به اکسیژنتراپی انجام شده تا آسیبدیدگان زلزله ترکیه روند درمان را به شکل بهتری سپری کنند.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: در یک هفته گذشته 1869 خدمت دارویی و 40 فقره سونوگرافی نیز در اختیار متاثرین از زلزله ترکیه قرار گرفت و این روند برای کمکرسانی به همسایگان تداوم خواهد داشت.
انتهای پیام/