خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره برداری از ۳۰۰واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد در استان فارس

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 25 بهمن 1401 - 14:26
شیراز- مدیرکل کمیته امداد فارس گفت: تا ۱۴ اسفند ۳۰۰ خانوار از جمعیت تحت حمایت این نهاد خانه دار می‌شوند.
امداد،كميته،موصلي،محرومين،مددجويان،منعقد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی موصلی ظهر سه شنبه با اشاره به تفاهم نامه منعقد شده فی مابین کمیته امداد با بسیج سازندگی سپاه فجر و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، گفت: این تفاهم نامه در راستای ساخت واحدهای ویژه محرومین و مددجویان ساکن در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر در بازه زمانی ۲ ساله منعقد شده است.
او با اشاره به اینکه سهمیه استان فارس ساخت ۱۲۰۰ واحد برای مددجویان و محرومین است؛ افزود: تاکنون از تعداد سهمیه مذکور، ۱۰۳۰ خانوار شناسایی و پروانه دریافت کردند.
همچنین ۹۰۰ خانوار عملیات اجرایی آن شروع شده است.
موصلی در پایان اضافه کرد: کمیته امداد استان در صدد است تا تاریخ ۱۴ اسفند ماه (سالروز تأسیس نهاد مقدس کمیته امداد امام خمینی (ره)) ۳۰۰ واحد مسکن از این پروژه را تکمیل و تحویل خانواده‌های معزز تحت حمایت دهد.