خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعطای تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی خرید صنایع‌دستی به خبرنگاران

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 24 بهمن 1401 - 21:51
معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از اعطای تسهیلات ۲۰۰ میلیون ریالی خرید صنایع‌دستی به خبرنگاران خبر داد.
تسهيلات،اعطا،جلالي،سنتي

معاون صنایع‌دستی کشور خبر داد؛
مریم جلالی عصر امروز دوشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ در حاشیه برگزاری نشست خبری درباره برگزاری هفتمین جشنواره بین‌المللی صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی فجر با عنوان سرو سیمین ۷، با اعلام این خبر گفت: این تسهیلات از همین امروز و در حاشیه نشست خبری به خبرنگاران متقاضی اعطا خواهد شد.
او با بیان این که این تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد است، افزود: تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی با همکاری صندوق کارآفرینی امید اعطا می‌شود و نرخ این تسهیلات ۱۲ درصد و بازپرداخت آن نیز ۱۲ ماهه است.
معاون صنایع‌دستی کشور اضافه کرد: این تسهیلات تنها با ارائه کارت ملی و یک برگ چک معتبر صیادی به خبرنگاران اعطا می‌شود.
جلالی گفت: این تسهیلات صرفا برای خرید محصولات صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی است که با هدف حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی اعطا می‌شود.