خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقف پرسپولیس برابر هوادار در نیمه اول/ سرخ‌ها عطش بردن نداشتند

مهر | ورزشی | دوشنبه، 24 بهمن 1401 - 17:29
نیمه اول دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و هوادار در هفته بیستم لیگ برتر با تساوی به پایان رسید.
هوادار،تيم،گذاشتند،رقابتهاي،پرسپوليس،دروازه،برتر،ليگ

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه رقابتهای هفته بیستم لیگ برتر فوتبال از ساعت 16:30 دقیقه امروز دوشنبه تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه آزادی و در حضور کمتر از دو هزار تماشاگر میزبان هوادار بود.
سرخپوشان در این دیدار با علیرضا بیرانوند، مرتضی پورعلی گنجی، گئورگی گولسیانی، وحید امیری، دانیال اسماعیلی فر، سینا اسد بیگی، میلاد سرلک، سعید صادقی، محمد عمری، شیخ دیاباته و عیسی آل کثیر به میدان رفتند.
شاگردان یحیی گل محمدی که یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در بیست و دومین دوره رقابتهای لیگ برتر هستند، با علم به این که استقلال برابر پیکان به پیروزی رسید و هم امتیاز آنها شده است، گام در میدان گذاشتند به این امید که با پیروزی برابر هوادار فاصله سه امتیازی با استقلال را همچنان حفظ کنند.
هر چند در 15 دقیقه ابتدایی دو تیم بازی سرد و کسل کننده ای را به نمایش گذاشتند اما در ادامه پرسپولیس با چند حمله سعی در فشار وارد کردن روی دروازه هوادار داشت اما موقعیت های این تیم آنقدر جدی نبود که دروازه حریف را تهدید کند.