خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قدردانی انجمن نجات از«سرهنگ ثریا»/ماندگاری نقش مادرانه ژاله صامتی

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 24 بهمن 1401 - 15:00
خانواده‌ها و مادران انجمن نجات با انتشار پیامی از عوامل فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» قدردانی کردند.
ثريا،سرهنگ،فيلم،فرقه،پيام،رجوي،تشكر،نجات،سينمايي،خانم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پروژه، خانواده‌ها و مادران انجمن نجات با انتشار پیام تشکر از عوامل فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» قدردانی کردند.
در این پیام آمده است:
«به واسطه هنرمندان غیور و جوانمردِ میهن عزیزمان، فریاد و بغض در گلو مانده ما خانواده‌های عضو انجمن نجات (خانواده‌های اسیران فرقه رجوی) در یک آوردگاه بین‌المللی شنیده و دیده شد.
در ادامه این پیام تاکید شده، بی‌گمان همه عوامل و تهیه کننده‌های «سرهنگ ثریا» در این فیلم، یاور مظلومانی بودند که با تمام وجود در بیابان‌های تفتیده عراق همچون مولایشان اباعبدالله الحسین (ع) ندای «هَلْ مِنْ ناصِرٍ یَنْصُرُنی..» سر دادند.
«سرهنگ ثریا» نشان داد عشق واقعی مادر به فرزند چیست و «اشرف مرداب است»؛ سرهنگ ثریا، داستانی واقعی برای عبرت تمام نسل‌هاست، روایتِ یک انحراف که دامنه آن خانواده‌های بسیاری را درگیر و داغدار نموده است.
روایت مادرانه، عاطفی و صادقانه‌ای که ماهیت پلید یک فرقه خطرناک را افشا می‌کند و درصدد آگاهی و بصیرت خانواده‌هاست تا بیشتر مراقب فرزندان و نزدیکان خود باشند.
قدردان خانم لیلی عاج هستیم که نزدیک سه سال پای صحبت‌های ما خانواده‌ها نشست و به سخنان مادرانی که فرقه رجوی فرزندانشان را ربوده است، گوش داد.
به یقین «سرهنگ ثریا» بدون بازی تحسین برانگیز خانم ژاله صامتی به این فیلم ماندگار تبدیل نمی‌شد.
دست‌مریزاد می‌گوییم به سازمان هنری-رسانه‌ای اوج، بابت خلق این اثر ارزشمند و مجدد تشکر ویژه داریم.»
فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» در چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر توانست سیمرغ بلورین گوهرشاد و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی فیلم اول را کسب کند.