خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادستان استان قم: ادعای زینب موسوی صحت ندارد/ وی مشمول عفو رهبری می شود- اخبار قم - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 24 بهمن 1401 - 10:41
دادستان استان قم در ارتباط با پرونده زینب موسوی و ادعای مطرح شده گفت: بررسی ها نشان می دهد پرونده وی مشمول عفو می شود و ادعای صورت پذیرفته از سوی این فرد صحت ندارد.
عفو،موسوي،زينب،مشمول

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، امروز زینب موسوی با انتشار مطلبی در فضای مجازی مدعی شده بود که مشمول عفو نشده و باید به دادسرای احکام مراجعه کند.
حجت‌الاسلام والمسلمین غریب دادستان مرکز استان قم در ارتباط با پرونده زینب موسوی و ادعای مطرح شده، اظهار کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد پرونده زینب موسوی مشمول عفو می‌شود و ادعای صورت پذیرفته از سوی این فرد صحت ندارد.
وی افزود: خانم موسوی هم در صورت دادن تعهد قانونی که یکی از شروط عفو است، مشمول عفو مقام معظم رهبری خواهد شد.
انتهای پیام/