خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشکده گرمسار ارتقاء یافت/ تحقق مطالبه ۱۲ساله مردم

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 24 بهمن 1401 - 09:56
گرمسار- نماینده گرمسار و آرادان در مجلس، گفت: طی رایزنی‌های صورت گرفته بعد از ۱۲ سال دانشکده فنی و مهندسی گرمسار رسماً به عنوان دانشگاه دولتی گرمسار شناخته خواهد شد.
گرمسار،دانشگاه،علوم،وزير،ديدار،آرادان،سيزدهم،ارتقا،مطهري

اردشیر مطهری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه وزیر علوم تحقیقات و فناوری کابینه سیزدهم در سفر به استان سمنان و شهرستان گرمسار با حفظ استقلال و ارتقا این مرکز علمی به دانشگاه موافقت کرد، تاکید کرد: شاهد ارتقای دانشگاه گرمسار از این پس خواهیم بود.
وی با بیان اینکه بعد از ۱۲ سال دانشکده فنی و مهندسی گرمسار رسماً به عنوان دانشگاه دولتی گرمسار شناخته خواهد شد، افزود: در دیدار با وزیر علوم علاوه بر حفظ استقلال و ارتقا به دانشگاه، مسائلی مانند مجوز جذب ۱۲ عضو هیأت علمی جدید نیز مصوب شده است.
نماینده گرمسار و آرادان در مجلس از مجوز اضافه شدن دو رشته جدید پرطرفدار دانشگاهی در گرمسار خبر داد و بیان کرد: اختصاص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل آمفی‌تئاتر دانشگاه و تعمیر و تجهیز ساختمان‌های موجود از دیگر مصوبات دیدار با وزیر بود.
مطهری همچنین با اشاره به اختصاص ۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای رفع مشکلات تهیه و توزیع غذای دانشجویی، گفت: تاییدیه دفتر بودجه، تأیید نهایی تشکیلات تفضیلی، و نمودار سازمانی با عنوان دانشگاه گرمسار نیز در نشست با وزیر علوم کابینه سیزدهم اخذ شد.
وی در ادامه از پیش بینی اسکان حداقل ۲۰۰ دانشجو در یکی از ساختمان‌های وزارت علوم در شهرستان و برنامه‌ریزی برای ساخت دو خوابگاه دانشجویی پسران و دختران برای دانشگاه دولتی خبر داد و گفت: این امکانات می‌تواند ارتقای دانشگاه و همچنین بهبود شرایط دانشجو پذیری را سبب شود.
نماینده گرمسار و آرادان با اشاره به اینکه مطالبه ۱۲ ساله مردم گرمسار بالاخره میسر شده است، تاکید کرد: رفع مشکل کارکنان دانشگاه که طی هشت سال گذشته با مدارک تحصیلی بالا به صورت قرار داد کارگری موقت مشغول به کار بودند، از دیگر مصوباتی است که در دیدار با وزیر علوم اخذ شد.