خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم مسمومیت سریالی دانش آموزان در مدارس قم/ امروز 37 دانش آموز دیگر مسموم شدند- اخبار قم - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 23 بهمن 1401 - 17:23
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به مسمومیت سریالی دانش آموزان در مدارس قم گفت: دامروز 37 دانش آموز با آمبولانس های اورژانس راهی مراکز درمانی شدند.
قم،مدارس،بهمن،مدرسه،فاطميه،آموز،دانش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی با اشاره به ‌تکرار مسمویت دانش‌آموزان در مدارس استان قم اظهار داشت: ‌صبح امروز ‌در گزارش مسمومیت در برخی مدارس استان قم، 37 دانش‌آموز با آمبولانس‌های اورژانس راهی مراکز درمانی شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه این حادثه بسیار خفیف‌تر از حوداث قبلی در مدارس بود، افزود: تا‌کنون 12 نفر از دانش‌آموزان مرخص شده‌اند و حال عمومی همگی نیز خوب است.
به گزارش تسنیم، تاریخ شمار مسمومیت سریالی دانش‌آموزان مدارس قم به شرح ذیل است:
9 و 22 آذر 1401: هنرستان نور یزدان شهر قم بیش از 50 نفر
8 بهمن 1401: 15 دانش آموز مدرسه فاطمیه قم صفاشهر
10 بهمن 1401: مدرسه فاطمیه قم 18 مسموم مدرسه فاطمیه صفاشهر قم
12 بهمن 1401: مدرسه بلقیس برقعی قم 7 دانش آموز و یک معلم
16 بهمن 1401: دبیرستان دخترانه قرائتی و مدارس میثم، طاها و امامی 3 دانش‌آموز
17 بهمن 1401: مدارس حضرت فاطمه الزهرا(س)، مدرسه شاهد رضوی و هنرستان سید حسن برقعی جمعا 61 دانش آموز
انتهای پیام/