خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بدهی خارجی ایران 2.6 میلیارد دلار کم شد- اخبار پول

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 23 بهمن 1401 - 17:22
بدهی خارجی ایران در پایان آبان ماه 1401 برابر 6 میلیارد و 425 میلیون دلار است که در مقایسه با سال گذشته 2 میلیارد و 642 میلیون دلار کاهش داشته است.
يورو،دلار،ايران

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،گزیده آمارهای اقتصادی آبان ماه سال 1401 نشان می‌دهد که میزان بدهی خارجی ایران در پایان آبان براساس سررسید اولیه بدهی‌ها 6 میلیارد و 425 میلیون دلار است.
چهار میلیارد و 676 میلیون دلار از بدهی خارجی ایران، بدهی‌های میان‌مدت و بلندمدت و یک میلیارد و 749 میلیون دلار از این میزان بدهی‌های کوتاه‌مدت است.
تعهدات بالفعل ایران بر مبنای یورو، 6 میلیارد و 230 میلیون یورو اعلام شده که چهار میلیارد و 534 میلیون یورو از آن بدهی‌های میان‌مدت و بلندمدت و یک میلیارد و 696 میلیون یورو حجم بدهی‌های کوتاه‌مدت است.
انتهای پیام/