خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجموعه مدیریتی استان قزوین در جمع آوری تخلفات حوزه آرد مصمم است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 23 بهمن 1401 - 14:40
قزوین- استاندار قزوین گفت: مجموعه مدیریتی استان در مدیریت و جمع آوری تخلف آرد مصمم است.
آرد،استان،قزوين،اعلايي،چراكه،صدا،مقابله

به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی اعلایی ظهر یکشنبه در جلسه مشترک کارگروه تنظیم بازار و قرارگاه امنیت غذایی استان قزوین با بیان اینکه وقتی با رانت مقابله می‌کنید طبیعی است که مقاومت‌هایی صورت گیرد، اظهار داشت: ساماندهی وضعیت توزیع آرد به این دلیل اجرا می‌شود که نحوه توزیع آن اصلاح شود چراکه برخی از افراد از فروش آرد بیشتر از پخت نان سود می‌بردند.
وی افزود: مجموعه مدیریتی استان در مدیریت و جمع آوری تخلف آرد مصمم است چراکه عدد قابل توجهی از آرد کشور و استان قزوین قاچاق می‌شود و طبیعی است که وقتی در مسیر اصلاح حرکت می‌کنیم، سرو صدا ایجاد می‌شود.
اعلایی گفت: هرجا با فساد می‌خواهیم مقابله کنیم سر و صدا و هیاهو بلند می‌شود و این سر و صداها را نباید مورد توجه قرار داد.
استاندار قزوین با بیان اینکه دوره جدید اتاق اصناف به صورت فعال‌تر امور را پیگیری می‌کند، اضافه کرد: برای بازرسی‌های بازار شب عید، دستگاه‌ها باید در تأمین خودرو و سایر تجهیزات مشارکت داشته باشند تا بازرسی‌ها به بهترین شکل ممکن صورت بگیرد.
نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: قیمت گوشت نباید از میانگین کشوری و تهران بالاتر باشد و در روند قیمت گذاری و فروش باید این مهم به درستی رعایت شود.