خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدن خواستار بهبود شرایط زندگی مردم آمریکا شد- اخبار آمریکا - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 23 بهمن 1401 - 13:57
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در جمع فرمانداران جمهوری خواه و دموکرات خواستار ادامه همکاری ها برای کنار گذاشتن اختلافات سیاسی و بهبود شرایط زندگی مردم کشور شد.
دموكرات،جمهوري،آمريكا،بايدن،مهماني،فرماندار،خواه،جمهور،اظهار

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در جمع فرمانداران جمهوری خواه و دموکرات خواستار ادامه همکاری ها برای کنار گذاشتن اختلافات سیاسی و بهبود شرایط زندگی مردم کشور و احیای مجدد اقتصاد کشور پس از سقوط شدید آن در پی شیوع کووید 19 شد.
وی در یک مهمانی رسمی در کاخ سفید با حضور 31 فرماندار جمهوری خواه و دموکرات و با شرکت کاملا هریس معاون وی، اظهار کرد تصویب قوانینی برای سرمایه گذاری در صنعت تولید زیرساختی و داخلی نیمه رساناها از سوی جمهوری خواهان و دموکرات ها، مدرکی دال بر پیشرفت دو حزبی است.
بایدن پس از این مهمانی نیز اظهار کرد من امیدوارم هر دو حزب بر روی مسائلی کار کنند که می توانند برای تغییر زندگی مردم آمریکا انجام دهند.
جمهوری خواهان و دموکرات ها نباید همیشه یک نظر داشته باشند اما وقتی که با هم کار می کنند موضوع فرق می کند و باید با هم متحد باشند.
رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد که همچنان برای مبارزه آماده است همانگونه که تمام شما این کار را انجام می دهید.
براساس این گزارش، موضوع قابل توجه غیبت ران دیسانتیس فرماندار جمهور خواه فلوریدا در این مهمانی بود.
فردی که احتمال می رود یکی از نامزدهای انتخابات 2024 باشد و دولت بایدن را با چالش های مختلفی از جمله کنترل سلاح مواجه کرد.
فیل مورفی فرماندار دموکرات نیوجرسی نیز اظهار کرد قوانین دو حزبی که سال گذشته به تصویب رسید، رویدادی تعیین کننده در اقتصاد آمریکا بودند.
توانایی احزاب برای همکاری با یکدیگر در مورد موضوعاتی همچون سلامت ذهنی، این باور را رد می کند که سیاست کاملا تفرقه انگیز است.
انتهای پیام/