خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتیجه راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ از دید سرلشکر باقری

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 23 بهمن 1401 - 11:30
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ملت بصیر ما روز گذشته با حضور جانانه خودشان در راهپیمایی ۲۲ بهمن خط بطلانی بر همه توطئه‌ها، تحریک‌ها و طرح‌های شوم دشمنان کشیدند.
راهپيمايي،حضور،بهمن،سرلشكر،پرشور،باقري،مسلح

به گزارش مشرق، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح امروز (یکشنبه) در یازدهمین جلسه هیأت امنای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن در سراسر کشور گفت: ملت بصیر ما روز گذشته با حضور جانانه خودشان در راهپیمایی ۲۲ بهمن خط بطلانی بر همه توطئه‌ها، تحریک‌ها و طرح‌های شوم دشمنان کشیدند.
سرلشکر باقری با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی حضور جمعیت در راهپیمایی ۲۲ بهمن نسبت به آخرین سالی که قبل از شیوع کرونا برگزار شد، بیان کرد: حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان‌دهنده این است که مردم ما هنگامی که توطئه دشمن را مشاهده می‌کنند، با جدیت وارد میدان می‌شوند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نماد وحدت، همبستگی و استحکام نظام و ملت ایران است، تصریح کرد: پس از حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، قطعا مسئولیت آن‌هایی که در حاکمیت مسئول هستند، سنگین‌تر از قبل از راهپیمایی خواهد شد.
سرلشکر باقری گفت: نیروهای مسلح، نمایندگان مجلس و سایر مسئولین مسئول هستند، با تمام توان به دولت کمک کنند تا دولت هم بتواند، به پاس قدردانی از حضور مردم عزیزمان خدمات ارزنده‌ای برای آن‌ها ارائه دهد.