شمار جان باختگان از ۲۸ هزار نفر گذشت/ هشدار سازمان ملل درباره دوبرابر شدن کشتهها
بنابراعلام رسانهها مجموع جان باختگان زلزله ویرانگر در ترکیه و سوریه از مرز ۲۸ هزار نفر عبور کرده است.

روز هفتم زلزله ترکیه و سوریه
شبکه تلویزیونی الجزیره گزارش داد: شمارجانباختگان زلزله در ترکیه به ۲۴۶۱۷ نفر و شمار زخمیها به بیش از ۸۰ هزار نفر رسید.
شمار جان باختگان زلزله در سراسر سوریه هم ۴۵۴۸ نفر و شمار زخمیها بیش از هفت هزار نفر اعلام شده است.
این در حالی است که گروه موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه (که نهادی غیر دولتی است) از افزایش آمار جان باختگان زلزله در این کشور به ۵۲۰۰ نفر خبر داد.
شمار قربانیان زلزله در ترکیه و سوریه دو برابر یا حتی بیشتر خواهد شد
بنابر اعلام یک مقام سازمان ملل متحد شمار قربانیان زلزله در ترکیه دو برابر یا بیشتر خواهد شد.
سازمان ملل روز شنبه اعلام کرد شمار قربانیان زلزله شدید روز یکشنبه گذشته در ترکیه و سوریه ممکن است دو برابر یا حتی بیشتر شود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، مارتین گریفیتس، رییس بشردوستانه سازمان ملل که روز شنبه به ترکیه سفر کرد گفت ارزیابی دقیق شمار قربانیان این زلزله سخت است، چون هنوز آواربرداری به صورت کامل انجام نشده است.
وی افزود با این حال شکی نیست که شمار قربانیان دو برابر یا حتی بیشتر خواهد شد.
بر اساس آمار منتشر شده تاکنون بیش از بیست و هشت هزار و صد نفر بر اثر این زلزله جان خود را از دست داده اند.
اعتراض انگلیسیها به روند کمک رسانی به زلزله زدگان سوریه
شماری از شهروندان انگلیسی در اعتراض به عملکرد ضعیف دولت در ارسال کمکها برای زلزله زدگان در سوریه مقابل دقتر نخست وزیری تجمع کردند و تلاشهای بیشتر دولت در ارسال کمکهای انسانی برای آسیب دیدگان زلزله در مناطق شمال سوریه را خواستار شدند.