خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شمار جانباختگان زلزله ترکیه از ۲۴ هزار نفر گذشت

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 23 بهمن 1401 - 01:12
معاون رئیس جمهور ترکیه از افزایش شمار کشته های زلزله در این کشور به ۲۴ هزار و ۶۱۷ نفر خبر داد.
تركيه،زلزله،جانباختگان،ريشتري،نجات،جمهور،معاون،نفر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، معاون رئیس جمهور ترکیه از افزایش شمار جانباختگان زلزله در این کشور به بیش از ۲۴ هزار نفر خبر داد.
بر اساس این گزارش، معاون رئیس جمهور ترکیه گفت که شمار جانباختگان زلزله مرگبار در این کشور به ۲۴ هزار و ۶۱۷ نفر افزایش یافت.
این مقام ترکیه ای در عین حال افزود که عملیات جستجو و امداد و نجات ادامه دارد و تا آخرین لحظه نا امید نخواهیم شد.
معاون رئیس جمهور ترکیه همچنین گفت: تمام تدابیر برای مقابله با احتمال شیوع بیماری ها در مناطق زلزله زده اتخاذ شده است.
این در حالی است که وزارت بهداشت ترکیه پیش از این در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که تعداد جانباختگان زلزله در این کشور به ۲۲ هزار و ۳۲۷ نفر افزایش یافته است.
در بیانیه صادره از سوی وزارت بهداشت ترکیه آمده بود: تا کنون ۸۰ هزار و ۲۷۸ تَن هم مصدوم شده اند.
گفتنی است در جریان زمین لرزه ۷.۷ ریشتری که ساعت ۰۴:۱۷ بامداد دوشنبه گذشته به وقوع پیوست خسارت‌های زیادی به ساختمان‌ها در مناطق گسترده‌ای از سوریه و ترکیه وارد شد و تیم‌های نجات و جستجو در حال آوار برداری و نجات کسانی هستند که در زیر آوارها گرفتار شده‌اند.
این حادثه مرگبار واکنش‌های گسترده‌ای را به همراه داشته و رهبران کشورهای مختلف با ملت‌های سوریه و ترکیه ابراز همدردی کرده‌اند.
«اورهان تتار» مدیر بخش زلزله در سازمان حوادث غیرمترقبه ترکیه (آفاد) اعلام کرد: قدرت زلزله ۷.۷ ریشتری بامداد دوشنبه گذشته در ترکیه که ۶۵ ثانیه طول کشید، در کنار زلزله دوم که ۴۵ ثانیه بود و در مجموع ۲ دقیقه این منطقه را لرزاند، برابر با قدرت ۵۰۰ بمب اتمی بوده است.
وی افزود: ما پس از این زلزله شاهد خروج خاکسترهای آتشفشان و یا نشت نفت و گاز از عمق زمین نبوده ایم.
این مقام سازمان حوادث غیرمترقبه ترکیه (آفاد) از وقوع بیش از ۲ هزار پس لزره پس از زلزله شدید ۷.۷ ریشتری اخیر خبر داد.