خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵ پروژه آموزشی و ورزشی در شهرستان صیدون افتتاح شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 22 بهمن 1401 - 21:17
اهواز - مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان گفت: امروز پنج پروژه آموزشی و ورزشی با مشارکت خیران در شهر صیدون به مناسبت دهه مبارک فجر افتتاح و تحویل آموزش و پرورش شد.
مدرسه،شهيد،خيران،كلاسه

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سعیدی پور عصر امروز شنبه در مراسم افتتاح این پروژه‌های آموزشی بیان کرد: امروز مدرسه ۱۰ کلاسه به نام «شهید اخواست» با زیربنای یک هزار و ۴۰۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال با خیران به بهره برداری رسید.
مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان افزود: همچنین مدرسه ۲ کلاسه «شهید برهمند» در روستای دره بنیاب، مدرسه یک‌کلاسه شهید عفت زاده در روستای تنگ چویل با مشارکت خیران، مدرسه ۶ کلاسه شهید پات در روستای چل سرخ با یکی دیگر از خیران و یک چمن مصنوعی در دبیرستان امام صادق این شهرستان افتتاح شدند.
سعیدی پور با بیان اینکه اعتبار ساخت این ۵ پروژه ۱۶۰ میلیارد ریال است افزود: امروز در مجموع ۱۹ کلاس درس به مساحت ۲ هزار و ۶۸ مترمربع بهره برداری شدند.
مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان افزود: پنج پروژه مدرسه سازی دیگر با ۲۸ کلاس با اعتبار ۱۴۱ میلیارد ریال در این شهرستان در دست اجرا است.