خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازگشایی راه 125 روستای مازندران- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 22 بهمن 1401 - 18:31
مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: محورهای مسدود شده 125 روستای مازندران بازگشایی شد.
گاز،استان،وصل،مازندران،مسير،مديريت،آب،بارش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران اظهار داشت: بارش برف در ارتفاعات و محور‌های کوهستانی استان مسیر ارتباطی 165 روستای بالادست را مسدود کرده بود که با ورود راهداری در مناطق کوهستانی تنها 40 مسیر روستا باقی مانده تا بازگشایی شود و راهداران مشغول پاکسازی دیگر مسیرهای روستایی گرفتار برف هستند.
وی با بیان اینکه مسیر ارتباطی روستا‌هایی که مسدود شده باز خواهد شد افزود: برق 20 روستا نیز به دلیل بارش برف قطع شده بود که هم‌اکنون برق 17 روستا وصل شده و برق سه روستای شیخ موسی و معدن بابل و برنت سوادکوه در حال وصل شدن است.
این مسئول به تلاش‌ها در وصل آب برخی مناطق مرکزی استان اشاره کرد و ادامه داد: آب بخش‌هایی از قائم‌شهر صبح دیروز به دلیل بارش باران و شکستگی خط لوله انتقال آب، قطع شده بود، اما ساعت 2 بامداد آب وصل شد.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران با بیان اینکه سرمای هوا مصرف گاز را‌ در استان افزایش داد، تصریح کرد: ‌فشار گاز در بابل که در انتهای مسیر انتقال گاز قرار دارد به 386 پوند رسید‌ه و با توجه به برودت هوا ‌با کاهش افت فشار گاز در مازندران روبه‌رو هستیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران گفت: میزان مصرف گاز در استان به مرز 41 میلیون متر مکعب رسیده و گاز در برخی جایگاه‌های عرضه گاز قطع شده است اما تلاش بر عادی کردن گازرسانی در استان است و از مردم تقاضا داریم در مدیریت مصرف گاز صرفه جویی کنند.
انتهای پیام/