خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حفظ انقلاب بر همه مردم واجب است

مهر | استان‌ها | شنبه، 22 بهمن 1401 - 15:01
شوشتر- فرمانده قرارگاه منطقه‌ای کربلا گفت: حفظ انقلاب اسلامی بر همه مردم واجب است.
انقلاب،اسلامي،شوشتر،راهپيمايي،مهر،بهمن

به گزارش خبرنگار مهر سردار احمد خادم سید الشهدا پیش از ظهر امروز شنبه در راهپیمایی ۲۲ بهمن شهرستان شوشتر با اشاره به سخنان امام راحل اظهار کرد: در سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی حفظ انقلاب بر همه مردم واجب است چرا که در این راه خون‌ها ریخته و جان‌هایی نثار انقلاب شد.
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای کربلا با بیان اینکه جمهوری اسلامی از یک اقتداری والایی برخوردار است، گفت: در ایران دستاوردهای زیادی وجود دارد از جمله اینکه امروزه ما از نظر علمی ۱۱ برابر پیشرفت کردیم.
وی گفت: دشمنان ما ترس از جمهوری اسلامی دارند، رزمندگان ما در ایران اولین کسانی بودند که در سوریه عراق در مقابله داعش ایستادند و چه رزمندگانی از ارتش و سپاه در این نبرد به شهادت رسیدند.
به گزارش خبرنگار مهر، امروز مردم شوشتر در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کردند و شعارهای مرگ آمریکا، مرگ بر منافقان، این همه لشکر آماده به عشق رهبر آمده و… سر دادند.