خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر آموزش و پرورش : 1100 مدرسه در کشور افتتاح شد/ تولید کاغذ ایرانی با ورود متخصصان مازندرانی- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 22 بهمن 1401 - 13:41
وزیر آموزش و پرورش گفت: در دهه فجر امسال 1100 مدرسه در کشور افتتاح شد که 518 مدرسه توسط از سوی خیرین ساخته شده که نشان دهنده پیوند نظام و مردم است.
انقلاب،نوري،اسلامي،ايران،تنكابن،57،انقلابي،دشمن،ديني،رژيم،مدرسه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تنکابن، یوسف نوری ‌در جمع راهپیمایان یوم‌الله 22 بهمن شهرستان تنکابن با بیان اینکه در سال 57 سازمان جاسوسی آمریکا اعلام کرده بود که تا 10 سال آینده هیچ اتفاقی برای رژیم پهلوی نخواهد افتاد و جیمی کارتر رئیس جمهور وقت آمریکا رژیم ستم شاهی را پایگاه امنی می‌دانست اظهار داشت:در این شرایط خاص حکومت دینی در ایران شکل گرفت.
وی با بیان اینکه امام راحل با توحید و وحدت کلمه و تکیه بر مردم انقلابی توانست پایه گذار انقلاب دینی باشد افزود:دشمن گمان کرده بودحرکت انقلابی مردم ایران نتیجه ای نخواهد داشت اما امام خمینی (ره) با اعتماد کردن به مردم و نقش‌‌آفرینی آنها توانست تمامی توطئه‌های آنها را خنثی کند.
وی با بیان اینکه قانون اساسی جمهوری اسلامی مبتنی بر اسلام تصویب شد تصریح کرد: دشمنان وقتی فهمیدند که انقلاب اسلامی تنهایک تغییر نیست و کاملا یک انقلاب واقعی و جدی است بر علیه آن لشگرکشی کردند.
نوری ادامه داد: در دوران دفاع مقدس نه تنها وجبی از خاک ایران اسلامی کم نشد بلکه توانستیم این انقلاب را به سایر کشورها صادر کنیم و به الگویی برای کشورهای مستضعف تبدیل شویم.
مقام عالی وزارت آموزش و پروری اظهار داشت‌: تهاجم فرهنگی دشمن همچنان ادامه دارد اما به حول قوه الهی این توطئه‌ها نیز با شکست مواجه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه به ازای هر دانش آموز ایرانی در سال 57 تنها 1.5 متر فضای آموزشی وجود داشت افزود: با اقدامات صورت گرفته این رقم امروز به 5.2 متر فضا رسیده است.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در دهه فجر امسال 1100 مدرسه در کشور افتتاح شد که 518 مدرسه توسط از سوی خیرین ساخته شده که نشان‌دهنده پیوند نظام و مردم است.
نوری از تولید کاغذ ایرانی با ورود متخصصان مازندران خبر داد.
انتهای پیا‌م/