خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهتزار پرچم سه رنگ ایران در سومین حرم اهل بیت(ع)

مهر | استان‌ها | شنبه، 22 بهمن 1401 - 11:29
شیراز- همزمان با ۲۲ بهمن پرچم سه رنگ ایران در اقصی نقاط استان فارس به اهتزار در آمده است.
شيراز،اسلامي،پيروزي،انقلاب،مرگ،امام

به گزارش خبرنگار مهر، شیراز در تاریخ انقلاب اسلامی ید طولایی داشته و اگر نگاهی به تاریخ داشته باشیم در خواهیم یافت که انقلاب در سومین حرم اهل بیت (ع) یک روز زودتر و در ۲۱ بهمن ماه سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید و مردم شیراز پس از پیروزی به شهرستان‌های فارس نظیر جهرم رفته تا یاری دهنده انقلابیون در سایر شهرستان‌ها باشند.
اکنون پس از ۴۴ سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی مردم شیراز بار دیگر به صحنه آمده و فریاد «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» سر دادند که نشان دهند هنوز بر آرمانی که با امام راحل (ره) و امام خامنه‌ای بسته‌اند استوار و پا برجا هستند.
مردم شیراز با در دست داشتن پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی سیمای شهر را یک دست تبدیل به نمادی از مقاومت و ایثار کرده‌اند تا این تصویر به جهان مخابره شود که ایران عزیز در دل تمامی ایرانیان جای داشته و هیچکس و هیچ نگاه سیاسی نمی‌تواند مردم را از آرمان‌ها و کشورشان دور کند.
حضور اقشار مختلف مردم بیانگر آن است که تمامی برنامه‌های دشمن برای ضربه زدن به ایران اسلامی ناکام مانده است.