تضمین سلامت مواد غذایی با استفاده از کودهای زیستی
باشگاه خبرنگاران
|
سلامت و پزشکی
|
چهارشنبه، 19 دی 1397 - 18:33
قانعی گفت: اگر استفاده از کودهای زیستی در کشور توسعه یابد، تولید محصولات سالم غذایی نیز افزایش مییابد.

خلاصه خبر
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی مطرح کرد؛
به گزارش، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ضرورتدر کشور، بیان کرد: امروزه پرورش بهینه گیاهان سالم از اهمیت ویژهای برخوردار است، که این موضوع محقق نمیشود مگر با استفاده از کودهای زیستی.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در ادامه بیان کرد: این روزها کودهای زیستی، جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی به شمار میرود؛ این کودها از مواد تجدیدپذیر زیستی تشکیل شدهاند و با وجود رساندن مواد غذایی در مدت زمان طولانیتر به گیاه، خاک را تقویت و با اثرات مثبتی که روی محیط اطراف ریشه گیاه و میکروبیوم آن میگذارد، سلامت گیاه را در طولانی مدت تضمین میکند.
به گزارش، مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به ضرورتدر کشور، بیان کرد: امروزه پرورش بهینه گیاهان سالم از اهمیت ویژهای برخوردار است، که این موضوع محقق نمیشود مگر با استفاده از کودهای زیستی.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی در ادامه بیان کرد: این روزها کودهای زیستی، جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی به شمار میرود؛ این کودها از مواد تجدیدپذیر زیستی تشکیل شدهاند و با وجود رساندن مواد غذایی در مدت زمان طولانیتر به گیاه، خاک را تقویت و با اثرات مثبتی که روی محیط اطراف ریشه گیاه و میکروبیوم آن میگذارد، سلامت گیاه را در طولانی مدت تضمین میکند.