خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح صاحب الزمان(عج) یزد آغاز شد

مهر | استان‌ها | جمعه، 21 بهمن 1401 - 23:12
یزد- عملیات اجرایی تقاطع غیر همسطح صاحب الزمان(عج) یزد با اعتباری بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد ریال همزمان با ایام الله دهه فجر آغاز شد.
يزد،شوراي،شهر،الزمان،رينگ،عج

به گزارش خبرنگار مهر، این پروژه در ادامه تکمیل رینگ شهری یزد است که شامل ۱۰ هزار متر مکعب بتن ریزی، ۵۰ هزار متر مربع خاکبرداری و ۱۴۰۰ تن میلگرد است که قرار است ظرف مدت یک سال به بهره برداری برسد.
رفع معضل ترافیکی میدان صاحب الزمان (عج) درخواست چندین ساله اهالی محله مریم آباد و کوی سعدی بود که با مصوبه شورای ششم شهر یزد و تخصیص اعتبار، عملیات عمرانی آن آغاز شد.
طرح تقاطع غیر همسطح حضرت صاحب الزمان (عج) بصورت زیرگذر و تکمیل کنند، رینگ شهری خواهد بود.
استاندار یزد، فرماندار یزد، شهردار و اعضای شورای شهر و جمعی از مسئولان و مردم محله مریم آباد یزد در این مراسم حضور داشتند و کلنگ احداث این پروژه به دست رئیس شورای شهر یزد به زمین زده شد.