دستاورد انقلاب در گناباد/ از راه اندازی اورژانس هوایی تا ساخت بیمارستان و ارتقا تجهیزات پزشکی- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: پوشش 100 درصدی واکسیناسیون و ریشه کنی بسیاری از بیماری ها،راه اندازی اورژانس هوایی، ساخت بیمارستان،توسعه و ارتقا تجهیزات پزشکی و درمانی برگ های افتخار آمیز از دفتر انقلاب اسلامی برای مردم دیار گناباد است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد ،شهرستان گناباد به عنوان جنوبی ترین شهر استان خراسان رضوی در طی سال های گذشته و پس از انقلاب در حوزه دانشگاهی رشد چشمگیری داشته که به عنوان نمونه میتوان به دانشگاه علوم پزشکی این شهر اشاره کرد.
رضا احمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در خصوص دستاوردهای انقلاب در حوزه علوم پزشکی این شهرستان اظهارداشت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی شهرستانی مانند گناباد دانشگاهی با چهار دانشکده مستقل پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و بهداشت دارد.
وی افزود: در این دانشگاه شاهد دانش آموختگی 5 هزار و 821 دانشجو از ابتدای تاسیس تا کنون (طی بیش از سه دهه) و تحصیل دو هزار دانشجو در 28 رشته مقطع تحصیلی دکترای تخصصی(PHD، دکتری عمومی پزشکی عمومی، کارشناسی ارشد و کارشناسی) که حدود 60 درصد آنها بانوان هستند .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهارکرد: جذب حدود 60 دانشجوی بین الملل در دانشگاه و تحصیل 534 دانشجو در رشته پزشکی عمومی و تربیت 138 پزشک عمومی در 5 دوره و تامین پزشک عمومی مراکز خدمات جامع سلامت با پذیرش 25 دانشجوی پزشکی تعهد خدمت نمونه ای از برکات انقلاب اسلامی در یکی از شهرستان های کشور است.
احمدی با اشاره به خدمات متنوع دانشگاه علوم پزشکی در سطح جامعه عنوانکرد: توسعه زیر ساخت های آموزشی و دانشجویی،وجود 23هزار مترمربع فضای آموزشی،وجود 10 هزار متر مربع فضای دانشجویی ،جذب 134 عضو هیأت علمی آموزشی و بالینی، وجود 5 مرکز تحقیقاتی دردانشگاه علوم پزشکی گناباد بخشی دیگر از خدمات حوزه سلامت در کشور برای مردم این منطقه است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد خاطرنشان کرد: ارائه خدمات بهداشتی در18 مرکز خدمات جامع سلامت و59 خانه بهداشت،پایگاه سلامت و محل استقرار تیم سلامت، استقرار 83 بهورز در50 خانه بهداشت روستای شهرستانهای گناباد و بجستان نشان از پیشرفت این کشور در مقایسه با دوره قبل از انقلاب دارد.
وی عنوان کرد:افزایش تعداد بیمارستانها و مراکز درمانی در دو شهرستان گناباد و بجستان (وجود بیمارستان320 تختخوابی علامه بهلول گنابادی بیمارستان 32 تختخوابی آیت الله مدنی بجستان )، پیگیری مجوز ساخت بیمارستان 64 تختخوابی در شهرستان گناباد، توسعه و ارتقای تجهیزات پزشکی و درمانی برگهای افتخار آمیز از دفتر انقلاب برای مردم دیار گناباد است.
افزایش تعداد پزشکان و متخصصان حوزه سلامت
احمدی تصریح کرد: در حالی که تا قبل از انقلاب اسلامی نیازمند بکارگیری پزشکان خارجی بودیم اکنون در حال تربیت پزشک عمومی هستیم.
ضمن اینکه با حضور5پزشک فوق تخصص و 75 پزشک متخصص، 79 پزشک عمومی و35 دندانپزشک خدمات بهداشتی و درمانی به مردم شریف منطقه ارائه میشود.
وی ادامه داد: افزایش چند برابری منابع و زیرساخت های اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد منطبق بر آخرین شاخص های استاندارد سازمان اورژانس کشور که افزایش تعداد پایگاه های اورژانس از 3 پایگاه در بدو شروع به کار اورژانس به 17 پایگاه و نیز افزایش نیروی انسانی تخصیصی از20 به بیش از 110 نفر در حال حاضر و راه اندازی اورژانس هوایی گناباد تحولی شگرف در ارائه خدمات فوریت های پزشکی از دیگر خدمات ارائه شده به مردم می باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه جایزه ملی ادغام نماد، نشانه مدیریت ادغام در دانشگاههای علوم پزشکی کشور است، گفت: در این همایش، جایزه ملی ادغام نماد آموزش علوم پزشکی در دو بخش فردی و گروهی به دانشگاههای برتر کلان مناطق آمایشی 10 گانه، معاونت ستادی و کارگروه های کشوری برگزیده تعلق گرفته است.
احمدی عنوان کرد: این دانشگاه برای تجربیات اثرگذار گروه آموزشی پزشکی اجتماعی دانشگاه در "برنامه ادغام عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در کوریکولوم پزشکی اجتماعی" موفق به کسب جایزه ملی نماد شد.
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی برگزیده جشنواره رازی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی که با حضور رئیس جمهور در محل سالن اجلاس سران مرکز همایشهای بین المللی جمهوری اسلامی برگزار شد از کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی شهید بهشتی، تبریز، کرمانشاه و گناباد به عنوان کمیته های تحقیقات دانشجویی علوم پزشکی برتر تقدیر شد.
وی افزود: در این جشنواره که به دلیل نامگذاری سال 1401، با محوریت «تولید، دانش بنیان و اشتغالآفرین» برگزار شد، 570 شرکت کننده حضور داشتند که در چهار کمیته تخصصی علوم پایه، علوم بالینی، دانشجویی و فناوری سلامت با یکدیگر رقابت کردند.
ارتقای جوایز جشنواره، ارزیابی جداگانه دانشجویان و نخبگان و تقدیر از واکسن سازان از جمله ویژگیهای این جشنواره بود.
انتهای پیام/282/ن