خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انقلاب اسلامی بستر همزیستی متعامل میان ادیان و اقوام است

مهر | استان‌ها | جمعه، 21 بهمن 1401 - 13:06
ارومیه - خلیفه کل ارامنه آذربایجان گفت: انقلاب اسلامی بستر تبلور احترام و تعامل میان ادیان الهیمختلف را متبلور ساخته است.
انقلاب اسلامی بستر همزیستی متعامل میان ادیان و اقوام است

به گزارش خبرگزاری مهر، اسقف اعظم، گریگور چیفتچیان روز جمعه در مراسم تجلیل از خانواده‌های شهدای ارامنه آذربایجان اظهار کرد: انقلاب اسلامی حق تعیین سرنوشت برای مردم و احترام متقابل میان پیروان ادیان و اقوام مختلف را متبلور ساخته است.
وی ادامه داد: در شرایط حساس و بحرانی جهان امروز که با انواع دسیسه‌ها و تحریم‌های ظالمانه دشمنان مواجه هستیم، برگزاری مراسم بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنی و مفهوم بسیار ژرفی را دارا است.
خلیفه کل ارامنه آذربایجان افزود: پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی نشأت گرفته از تعالیم دینی است و این تعالیم دینی است که می‌تواند راه حل بحران‌های جهان امروز باشد.
وی افزود: با پیروزی انقلاب اسلامی این میهن آزاد شد و این آزادی و سرافرازی شامل حال تمام اقشار جامعه، چه مسلمان و چه مسیحی و با هر گویش و سلیقه‌ای شامل شد و هر شخصی که خود را شهروند ایران بداند از برکات این انقلاب شکوهمند بهره مند شده است.
علیرضا نوروزی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: زنده نگه داشتن سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، آن هم بعد از گذشت چهل و چهار سال، مشت محکمی بر دهان دشمنان این نظام است.
وی افزود: آذربایجان غربی از ادیان و مذاهب مختلف تشکیل شده که به کوری چشم دشمنان و بدون هیچ مشکلی در کنار یکدیگر و به صورت متحد و یکپارچه زندگی مسالمت آمیزی دارند.
در پایان این مراسم از خانواده‌های شهدای ارامنه آذربایجان غربی تجلیل شد.